• ANKET
  • Mutlu ve bol günesli pazarlar ☀️🌻🙋🏻‍♀️

Rouge Bu güzel posta anca şimdi gelebildim,2 gündür davetlerdeyiz anca evime geldiim🫠 Kış insanı olduğumu bi kez daha söylememe gerek var mı tjfjfjjf

Rouge kış insanıyım diyen 3 kişiymişiz 😂neyiz biz ayı gibi yemek yiyip kışın kiloları kabanın altına saklamak isteyen obezler mi jsjdjdjd

Rouge annemlerin balkonu leğen kadar zaten direk hortum çekeyim 😂😂😂😂

Nietzsche kış insanı olan ben de varım😅yazı seviyorum ama sıcaklığı beni çok bunaltıyor, evden dışarı çıkamıyorum🥺o yüzden kış gibisi var mı ya, böyle sisli, yağmurlu hava.. Pencereden izleyeceksin… Huzur.

zeytep 3 kişinin içinde sen de varsın zaten 😂😂 ay aynı beni anlattın ,dışarı kar kış olacak sıcacık evimde cam kenarında kahve içeceğim . Yaz ne öyle yapış yapış kan ter her yer 😂 yazın sadece tatil kısmını severim 😁

Nietzsche hadi yaa😅arttıramadım o üç kişiyi, belki dörtleriz dicektimde ama olmadı😅😅😅ben kara hasretim😅yağmıyor, Ege’ye kar yağmıyor ya😅 (Ege’nin en ucunda olunca) 😅🤣

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

zeytep bizim buralara bile yağmıyor ,sen boşa ümitleniyorsun 😁 keşke yağsa

Nietzsche bizim için buraya kar yağma ihtimali binde sıfır😅🤣yüz bile değil🤣

Nietzsche hahahahahaah cok nadir fikirlermiz ayrısıyor bak kısın neresini seviyorsunuz cidden