TombulHatun MedavikPastam eksiği varsa onu al bence, samimiyetine bağlı ben kaynıma direkt sorardm neyin eksik diye, erkek olunca zor ya ev hediyesi bide şahsına da değil bilemedim tv battaniyesi filan olabilir, yada pikap olabilir nostaljik severse tabi
MedavikPastam nununundunyasi Nevresim takımı almayı düşümdüm de ayıp olmazmı ya yanlız yaşayan bir adama nevresim almak?
nununundunyasi MedavikPastam sonuçta o da uyuyor 😅 hem erkeklere nevresim değiştirme alışkanlığı kazandırır sonuçta bunun tek kişiliği de bunun için var 👌🏻
TombulHatun MedavikPastam dediğim gibi ya böyle kullanabileceiği mutfak eşyası, yada bütçene göre oyun konsolu filan da olur
ESMERBOMBA_ MedavikPastam duvar saati ketıl peluş battaniye çaycı tost makinesi mikro dalga neden olmasın nevrwsim takımıda olur tava seti ufak tencere seti olabilir diye düşündüm
karamelek90 MedavikPastam canım evini gidip illaki görmüşlüğün vardır yokmu bir eksiği kahve makinesi tost blender sonracıgıma çaydanlık,böyle ağır birşey al yadade bir hasır sepet al büyükçe içine bir iki takım battaniye iki kahve fincanı bir çay bardağı seti yanına bitki çaylarından koy kahve al koy çikolata şekerlik yap sepette bir güzel paketle çok hoş olur bence
MedavikPastam karamelek90 ya böyle beyaz eşya alsam kullanmaz ki Yalnız yaşayan tek takılan biri sabah gidip akşam geliyor evine evinde yemek yaptığı yok çay koyduğu Yok dışarıda yer içer😐
zeytep MedavikPastam imkanınız varsa ve kaynınız seviyorsa (evinde de yoksa) oyun konsolu takımı (PlayStation falan). Arabaları seviyorsa, jant şeklinde duvar saati alabilirsiniz. Nostaljik araba alabilirsiniz.
MedavikPastam zeytep PlayStation sevmez öyle şeylerle oynamaz duvar saati herkes önermiş ama çok klişe olmaz mı acaba? Ya biraz eşimin tarafı her şeyden bir mana çıkaran her şeyle dalga geçen insanlar O yüzden bir şey alırken onlar için ince düşünmek gerek🙄
zeytep MedavikPastam ayy bende tıkandım o zaman😅 @Kekillikamisci nin dediği gibi ütü olabilir, eğer yoksa belki onun açısından kullanışlı olur.
Kekillikamisci MedavikPastam bekar ya hani ütüyle uğraşmak istemez buharlı kırışıklık giderici alabilirsin canm 😘