bukii27 Ben pandemide nisanlanmistim bizde nişanla birlikte imam nikahı da kıyıldı aileler istedi biz de açıkçası çok ısrar etmedik okeyledik neyse bi gün iş çıkışı beni almaya geldi eve bırakacak sözde ben de vakit geçirelim diye 1 saat kadar erken çıktım işten ikimizin de dışarda dolaşması için izin kağıtları var sağlıkçıyım, o zamanlar sokağa çıkma yasağı vardı. Neyse arabada bi dayanamadık iki oynaştık sürtüşme filan oldu ahshaah sonra eşim de ortalığa boşalmamak için peçeteye boşaldı sarıp aracın koltuk yanına koymuş neyse dobarlandik yolumuza bakıyoruz tık çevirme 😂 biz belgeleri filan gösteriyoruz ben direk sağlıkçı kartımı filan gösterdim işte neyse adamlar salmadı bizi arabaya bakıyor aracı da yeni almıştık uzaylı gibiydik bekçiler bizi indirdi arabadan içeriyi arıyor. Bekçi abinin biri kocamın boşaldığı peceteyi aldı eline kokladı ahshahsha ama ben altıma edicem hem korkudan hem gülmekten kendimi sıkıyorum 🤭 adam çok az açtı baktı eşim hemen, ‘abi burnumu sildim ver ben atayım hastalık var’ dedi aldı elinden yırttık 😂 biz sicanzi bi şekilde güle güle eve geçtik o akşam 😂 hatırladıkça güleriz 🤭