nununundunyasi bukii27 hahaha adamların işi bu ya şaka bir yana şimdi bi polis eşi linclemesin beni 😂
ESMERBOMBA_ bukii27 ramazan danmı neden bilemedim bu aralar istek diye bişe kalmadı en son ramazandan bir gün önceydi demin bi yükseldim sonra többe çekip düşürdüm şimdi kalkıp yemek yapcm eğer bi gelişme olursa yazarım dkdkdk
papatyahanm bukii27 ayrı bi grup falan açılamıyor mu burda ya habire anlatmayım linç yerimler havada uçuşuyor ben dinlemeye hazırım linçsiz😅 sonra kocama koşuyorum burdan
Kekillikamisci papatyahanm linç yemezsin kız postun amacı zaten seks konuşmak 🤣🤣 biz varızinc ettirmeyiz seni sen anlat 🤣😜😜😜
bukii27 papatyahanm burası Özgür hür bir platform herkes içinden geldiği gibi anlatsın ben öyle yapıyorum 🤭🤌🏻👀😍😂
papatyahanm Kekillikamisci yok yok ben diğer anlatanlar için diyorum tam anlatacaklar anlatmayım linç yerim diyorlarya 😁 dinlemeye hazırım yani ahhahaha🙈🙊 benimde kaçamaklarım var ama şuan okumakla yetiniyorum işteyim odaklanamıyorum tam bide uykudan kendime gelemiyorum iftardan sonra unutmazsam gelirim anlatmaya😂
Kekillikamisci Eskileri anlattım benim libido tavan 😜😜 akşam kocam kapıdan girer girmez gel lan buraya demem gerek 🤣🤣🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳
zeytep Pinkoooo valla sanki yıllardır tanıyor gibiydim, ortak arkadaşımda yıllardır bizi birleştirmeye çalıştıkça ben uzak durdum, serseri gibi diye hahaah