bukii27 @Kekillikamisci şimdiii kızlar biz eşimle 8 senenin sonunda evliydik son bir senesi nişanlılıktı ve hep birbirimizden uzaktaydık başka şehirlerde. Üniversite dönemimde hep yanıma gelirdi ev tutardık sevişmenin sürtünmenin alasını yaşardık ama hiç ileri gitmedik eşim valla iyi tutuyordu kendini canım kocam😍 nişanlıyken arada eşimin olduğu ile gidiyordum orda kalıyordum ilk zamanlar kayınvaliden takip ederdi sen bana emanetsin falan😁😂 sonra yavaş yavaş aynı odada yatmaya başladık herkes uyuyunca kapıyı kitler işi pişirirdik😅 sonraa yanıma geldiği zamanlarda sinemada çok yalamışlığım vardır 😅 en ucra köşede ahahahha arabada hatta cafede bile😌 öyle kafeler buluyordukki her haltı yesek kimsenin ruhu duymaz. Şimdi bir tanesini detaylı anlatıyorum yine bir gün yanıma gelmişti tabi deli danalar gibi geziyoruz gün sonunda kavga ettik o sırada bir parktaydık ama her yeri ağaçlı kimsenin bizi farkedemeyeceği bir park. Kış günü hava buz o soğukta eşim beni ağlaçların arasına çime yatırıp yalamadık yerimi bırakmamıştı o gün ki korkumu asla unutamıyorum