• +18
  • Sexte Yaptığın Çılgın Şeyler 🔥😉

zeytep Offf jakuziii demeeee onun tadı çok ayrı beeeee🔥👀🤭🤭🤭🤭😍🤌🏻🤌🏻

bukii27 ay bende onu çok yaparım 😂😂 sjjsjdjd yalandan eğilir gibi yaparım ya gelir öper yada şaplağı geçirir 😂😂

melaykeeee ahhahaha kıaz aklın ateşin yolu bir 😂😂🤭
      Şaplak atar aranan ben değilmişim gibi de kızarım napim çok güzel derrrr😂😂🤌🏻😍

bukii27 hele ki mutfakta bir şey yaparken şort falan çok giyerim bu popo hizasında olanlardan. Gelir sürter şaplak atar 😂😂

bukii27 bu yılda niyetim var valla jakuzili oda tutmaya😅bir gecede olsa kalacam arkadaş ya🤣 inşallah eşimin işinden yana ayarlayabiliriz bakalım

bukii27 bu kış sıcak havuzlu otelde kaldık, odalarda bile minik sıcak havuz vardı, komple ailecek gittik. (kayınvalidemgil, teyzemgil)
            Eşim şey diyordu, kimse bizim odaya gelmesin 😅🤣yemekler orada yeniliyor tabi, biz odaya kaçıyoruz anında😅hatta canım kayınvalideme sağolsun, cicii takımlar alacaktım vaktim yoktu, Bi sürü şey almış bana 😅🤣🤣

Pinkoooo ama öyleydi kız valla😅pandemi yasağında polislerden kaçtık mesela (ilk defa öyle bişi yaptım, eşimde alkol, bizde sokağa çıkma yasağının cezası, ehliyeti önceden kaptırmıştı.. Yani kaçınca daha az ceza yedik, kalsak daha çok yicektik, Derken sahil kenarında fik fik, zaten kimse yok 😅🤣

zeytep bize de dua et bizde gidelim yaaa bu sene imkansız görünüyor 😂😍🤦🏻‍♀️

zeytep vallahi bizde istyoruz jakuzili oteli geçen sene hamileydim gidemedik bu snee kesin istyorum bakalım kısmet olursa . Nasl oluyo jakuzide tavsiye edionmu 😜😜😜😜