Kekillikamisci Pinkoooo takiliyom knk ya azgın desinler 😘😘 nasl azginsin dediklerinde benim libido daha çok tavan yapiyo 🤣🤣🤣
melaykeeee bukii27 kız dur ya annemlerdeyiz kocam da tam karşımda jilet gibi giyinmiş üstüne atlicam biraz daha konuşursak 😂😂 sjjsjd
eeeyaniii bukii27 kank maalesef mi diyim iyi ki mi diyim böyleyim vallahi 😂 eşim bazen diyor ki yeto artık ne bu libido 😂
nununundunyasi Kekillikamisci evet çok fenasınz yükselttiniz herkesi benim araya sıkıştırdığım iğrenç anım bile dusuremedi bu libidolari yedim seni kocam 😂😂
bukii27 zeytep İnşallah yavrum ya bizim çok ihtiyacımız var sizde gidin ve gönlünüzce tadını çıkarın 😍💐
zeytep Kekillikamisci hahah suyun şıpır şıpır sesi hariç güzel oluyor😅 evdeyken bile arada kocam duşa girdi mi, yanına baskına giderim😅tabi orada da birbirimize yükseliriz, kapıyı kitlerse zorla açtırırım hahaha😅🤣
zeytep Kekillikamisci kız biz birde şarap şişesi söyledik odaya, meyve tabağı, bonnyfood kekler🥰jakuzi köpüğü falan vardı. Yani ortamın 🔥 götürmemesi imkansızdı😂