- Düzenlendi
Diğer uygulamalar da akrabaları gördüm buraya yazmak istedim umarım burada da yoksunuz😂 önceki gece eşim ile tartıştık olay şu Instagram da gördüğü şeyi okudu Yargıtay karar vermiş işte düğünde kızın ailesinin taktığı kızın erkeğin ailesinin taktığı ise erkeğin bende dedim ki senin ailen bize birşey takmadı ki aksine avcuma kattıkları çeyreği bile aldılar dedim 😂 savunma ne borçları vardı ve kızlar zoruma giden ise 5 yıldır evliyiz bakın düğünde takılan altınlar geçen tesadüf eseri hayla kaynanamda satılmadığını öğrendim aşırı zoruma gitti bize maddi manevi yardımları da olmamıştı herşeyi biz yaptık savuma olarakta geri bunları verecem eşimde savunuyor işte annem geri verecem dedi yaa eee ev aldık verselerdi yaa dedim oyke degil çocuk olunca 😂😂 ben düzünelerce çocuk mu yapacam sanki 😂😂 benim herif baya keriz galiba bunları söyleyince de baya zoruna gidiyor küsüyor hemen bende ağzıma geleni saydım işte sizinkiler seni seviyorum diyorlar ama birşey yaptıklarını da görmedim dedim hep bir biz fedakarlık yapıyoruz benim düğüne 1 gün kala zorla başımı kapattılar gelinlikte kabul etmek zorunda kaldım neyse şuan kaynima kız istenecek yine kayınbabamdan saklıyorlar işte neymiş istemeye gideriz orda ses etmez mecbur kalır abi dedim siz hiç ders almamışsınız adam orda ses etmez ama eve geldiğinde kıyamet kopar düğüne 1 gün kala düğünü bozmayı göze alan insan istemeden sonra mı bozmayacak dedim neymiş bizene sen niye karışıyorsun rezil olun o zaman dedim yaa bana çok yanlış yapıldı ailesine karşı hiç ses etmedim ama eşime hep sitem ettim bu yüzden bazen kavga ediyoruz yanlışmıyım acaba aşırı aileci şimdiki düşüncesi gidip ailesinin altında ev yapmak ama ben hiç istemiyorum biliyorum çok karışık yazdım uzundu oldu ama baştan yazsam da çok uzun olacaktı