melaykeeee sen ona yardım etmek zorundasın karşılıksız bir şekilde

Durumu yoksa ben anlarım yardım etmemelerini ama evin her ihtiyacını iğneden ipliğe biz yapmış isek bize hiç destek olmayıp evet altınları almaya hakları yoktu ama aldılar ben bu konuları kapatmıştım ama biz hayla onlara yardime ediyoruz ki şuan durumları kötü değil eşimde ultra lüks zengin değil işin komik yanı ise eşimin verdihi yardım ile birikim yapıyorlar kendilerine 😂 evet ben çok sustum çok ses etmedim hepsinin sebebi belki de benim ezikliğimdi ama inşallah bundan sonra öyle olmayacak akılsız başım ders almıştır umarım bazı şeylerden çok sıkıldım çok bunaldım aşırı yıprandım keşke geçmişe gidebilsem bazı şeyleri değiştirebilsem

Arennn hayır senin ezikliğin değil kendin için böyle bir kelime kullanma. Hanımefendi kişiliğin yüzünden böyle susmuşsun. Aman kocamla aram bozulmasın aman şöyle böyle dediğin için aşkım ❤️ Yani ben anlamıyorum evlenmişsin çoluğun çocuğun var karın var artık senin ailen onlar tamam kendi aileni at demiyorum ya artık yeter ya kaç yaşına kadar annenle babanın yanındasın şimdide kendi aileni sahiplen dimi. Niye para veriyor ki eşin durumları iyiyse bide sizin verdiğiniz parayla birikim yapıyorlar şaka gibi. Sen sen ol sakın onlara yakın bir yere gitme eşim diyormuş ya alta ev yapalım yanlış anlamadıysam ne kadar uzak o kadar iyi.

melaykeeee kabul etmiyorum zaten asla alt katı deprem nedeniyle diyor öyle ise evi sat başka yerde düşük katlı alalım diyorum yanaşmadı o zaman ben burda art niyet ararım dedim 😂😂 komik olan ise eşim 18 yaşından sonra hep başka şehirde idi işi nedeniyle evlenene kadar bir aile sevdası yoktu nişanlı iken sevgili iken ki tecrübemden biliyorum evlendikten sonra oldu işte ney evlendin bizi attın söylentilerinden dolayı evlendiğimiz günden beri maddi olarak yardım ediyoruz kendi parası ailesidir yapsın dedim ses etmedim ama abartmaya başladılar artık 😂 benim aileme karşıda yapsam yapsak ses etmez kendisi yapar ama sınırı aşmaya bence de gerek yok ama eşim sanki mecburmuş muamelesi yapılıyor önceden çoğu seye ses etmezdim dediğiniz gibi aman aramız bozulmasın tatsızlık olmasın diye ama artık öyle yapmıyorum içine sinmeyen birşey ise bunu dile getiriyorum yapmak istemediğim şeyi mutlu olsun diye yapmıyorum bakalım sonumuz hayır olsun

Arennn kesinlikle eşininin ailesine yakın oturma. Düğün takılarını ne hakla sizden saklıyorlar ki? Borç bile olsa, onlar sizin. Tesadüfen öğrenmeniz gerçekten çok üzücü. Zorla baş kapatma konusuna ise asla diyecek söz bulamıyorum, onlar sizi başınız açık tanıdı değil mi? E ne hakla son dakika böyle bir şeye kalkışıyorlar? Siz sakin ve sevdiğiniz için susmuşsunuz ama yeni gelen kişi kabul edip de susar mı bakalım😂siz karışmayın onların muhabbetlerine, zaten kendileri rezil olmakla kalır. Eşinizde biraz anne lafından çıkmayan biri gibi, inşallah bazı şeyleri fark eder.

zeytep aslında onları fazla dinlemez en azından her konuda dinlemiş olsa biz şuan evli olmazdık.onu biliyorum 😂😂 aşırı müdahaleciler çünkü bazı konularda ise eşimin artık uğraşmak istemediği için kabullenmek zorunda olduğunu düşünüyorum çünkü bana karşı kendini mahçup hissediyor bunu dile getiriyor evlerinin altına gitmeyi evet çok istiyor sana kimse karışmayacak izin vermem diyor ama ben ailesini tanıyorum sonuçta uzakta daha iyiyiz kötü olmaya rahatımı bozmaya gerek yok diye düşünüyorum diğer kıza gelinecek olursa bana siz herşeyi ile ilgilenirsiniz dediler bana hicbirsey yapilmadi benmi bide herşeyi ile ilgilenim kendi şahsi altınlarımı borç olarak vermemi teklif ettiler kabul etmedim vermem dedim eşime benim konu öyle karmaşık ki kurcaladıkca başka detay çıkıyor şuan gözüm açıldığı için de şeytan muamelesi görüyorum 😂😂😂

Arennn borç olarak vermemekle iyi yaptınız, çünkü onlar sonuç olarak size yapıldı. Yarın öbür gün sıkışsanız ki, ev almışsınız sanırım o zaman bile sizin olan altınlarınız size verilmemiş, böyle bir durumda borç olarak verilse ne kadar sürede geri öderler emin olamadım. Ben aile evinde oturuyorum, eşimin annesigil, teyzesigil, dedesigil… Baya aile apartmanı yani.. Ama şöyle bişi, benim ailemden de yakın insanlar oldular bana yeri geldi. Ne evimize, ne düzenimize, ne de bize karışırlar.. Eğer karşınızdaki kişiler böyle olsa, evet aile evi mantıklı olabilir derdim. Ama zaten sıkıntılı bir durum yani, dediğiniz gibi ağzınızın tadını bozmaya hiç gerek yok. Eşiniz konusuna gelirsek.. Bence yılmamalı, sınır çizgisini korumalı. Yeri gelir sert bir dille uyarır (eğer tatlı dille anlamıyorlarsa), yeri gelir mesafe koyar… Ama size yapılanları unutmaması lazım. Mesela düğünde bile, kimseyi karıştırmamalıydı. Benim eşimin ailesi çok iyi insanlar olsa bile, (bazen kayınvalidem bana şöyle yapsan daha iyi olur sanki kızım der), ben yine istediğim gibi yaparım her şeyi. Ama eşim sert bir şekilde, ‘Herkes kendi evine karışsın.’ falan der. Eşimin ailesi kapalı, ama benim ailemde kapalı kişi yok. Ve ben turizm olan bir yerde büyüdüğüm için mesela düğünde dekolte falan giyerim. Ne eşimin ailesi, ne eşim karışır. Sonuç olarak eşim beni böylee tanıdı. Yani evet, eşiniz iyi biri sanırım ama ailesine karşı biraz daha sert tepki koyabilse, kayınvalidenize biraz diş gösterse, eminim bir çok şeyi yapamazdı kayınvalideniz. Çok rahat bir şekilde diğer kızı da zorlamaca bazı şeyleri maruz etmek asla doğru değil. Siz bence hiç bir olaya dahil olmayın, karşı tarafın ailesi de, kız da dişli çıkarsa kayınvalidenizin vay haline😂 Oturduğunuz yerden de ayrılmayın, ağzınızın tadını hiçç bozmayın, gerek yok😅😂

zeytep benim düğünde eşimin bana aldığı altınları biz sattık ev aldık zamanla eşim tekrar aldı bana onları istediler bende hayır dedim eşim de onundur ben birşey diyemem dedi
              Aslında benim kayınvalidem bana birşey demez hani bana lafı olmadı hiç kayınbabam sıkıntılı herşeye karışır yorum yapar hep bir bahanesi var çünkü kadını kadın olarak görmüyorlar hicbirsey onlar için o yüzden bazen samimi olmaya çalışıyorum ama sonra uzaklık geliyor çünkü bana mecburmuşum gibi davranıyorlar sürekli buda benim zoruma gidiyor babaannesi var bide hep bir açık arama peşinde kayınbabam sorunlu olduğunu bildiği halde hep bir şikayet etme seyinde bu aralar arama biraz sinir kattım belki de daha iyi oldu bu ben evlerinin altına gitsem neler olacağını biliyorum o yüzden hiç gerek yok diye düşünüyorum çünkü hiçbir sosyal aktivitem olmayacak sizin ne güzel müdahale yokmuş ama benim öyle olmaz arabayı alıp bir yere gitmek istesem laf olacak kıyafete laf olacak ağrımayan başımı ağrıtmak istemiyorum bize karşı çok sorumsuz oldular yıllardır bana samimi gelmiyorlar o yüzden ama hiçbir zaman saygısızlık yapmadım bana yanlış oldukları halde tek laf etmedim onlara belki de ondandır

Arennn bence mesafeyi koruyun, özellikle kadını Kadın olarak görmeyen kişilere karşı ayrı bir tahammülsüzlüğüm var ne yazık ki, siz saygınızı yitirmeyin ama bu kadar her şeye laf etme çabaları hiç hoş değil. En güzeli mesafe olsun, kaynınız içinde herşeye karışmayın, uzak olun daha iyi.

zeytep en iyisi dediğiniz şekilde olacaktır mesafe her zaman iyidir teşekkürler geri dönüşler için 😇🥰

Arennn her zaman elimizden geldiğince objektif bir şekilde yorum yapmaya çalışırız☺️sen içine atma, yaz perideye🌹

Kimse ayranım eksi demez. Yani kimse aile söz ettirmek istemez. Eşinin ailesiyle kendin mesafe koy, yanlislarini da soyle esine ama sürekli başına kakma yani