ESMERBOMBA_ seymaydin1 ablacım @Eskobar dediği gibi kadın hastalıkları dr ye gidip hormonlarına baktırabilirsin adet olunca 3. Günü sabah aç karnına gitmen lazım eğer hormonlarda problem var ise hormon dengeleyici ilaçlar verecektir.
gshande seymaydin1 evet dahiliye gidip endokrin bölümüne gitmek istediğinizi vucutta killanma yaşadığınızı söylerseniz o size endokrin için alan açacak sonra endokrin randevu alıp gideceksiniz orada da sizin hormonlarınıza bakacak.
ESMERBOMBA_ gshande bu durumu yaşadım endokrin fln hiç gitmedim direk kadın hastalıkları na gittim orda dahamı detaylı ilgileniyorlar acaba
belladonna seymaydin1 Hormonlarınızdan kaynaklı bir durum olabilir. Dahiliyeye gidip durumu söylediğinizde endokrine yönlendiriyor orada testler yapılıyor
gshande ESMERBOMBA_ endokrin hormonlarla ilgilenen bi bölüm olduğu için ora ilgileniyor diye biliyorum. Ben lazere gidiyorum bunun için gitmek istemiştim hormonlarim nasil ise yarayacak mı vs. Diye bu şekilde endokrine gitmistim
seymaydin1 ESMERBOMBA_ ven aslında kadın hastalıklarına randevu aldım devlet hastanesinden ama adet düzensizliğim için hormonel bozukluğu varmı diye baktırabilirmiyim acaba
ESMERBOMBA_ gshande canım ben direk kadın hastalıklarına gittim oda hormonlarda sıkımtı yok demişti ama lazerimde berbat oldu tüyler daha fazlalaştı resmen sakal çıktı olmayan yerlerde tüy çıktı gşden zamanım acı çektim param ahh mahvoldum paramla oyuncak oldum resmen
gshande ESMERBOMBA_ yüzdeki killarda öyle oluyor alex kullanıldığı zaman tetiklermis öyle duymuştum. Benim hormonlarım da düzgün çıktı lazer de ise yaradı ama yüze yaptırmadim
ESMERBOMBA_ gshande vallahi bilemedim yüzede yaptırdım bide üst koluma yaptırdım acayip bişe oldu paramla perişan oldum
BlackMambaa_ seymaydin1 Hormon bozukluğu olabilir Doktora gözükmenizde fayda var Bildiğim kadarı ile hormon bozukluğu İçin ilaç kullanılıyor ilaç kullanmak istemiyorsanız epilasyona gidebilirsiniz daha rahat olur..🌸
seymaydin1 BlackMambaa_ epilasyona yazıldım işte kadın hastalıklarına randevu aldım bir görünücem bakalım ne diycek
Elisam2022 Jilet kesinlikle kullanma, tüy dökücü krem de ayni şekilde. Kılların azalması için tek çözüm ağda. Tabi hormonal bir sıkıntı varsa hiç biri çözüm olmaz öncelikle bi test yaptırmalısın
seymaydin1 Elisam2022 hiçbirini kullanamıyorum tek çarem jilet vr tüy dökücü Krem oluyordu onlsrdanda vazgeçtim epilasyona yazıldım doktorada randevu aldım