Mavininannesi Kızlar kızlar sizi özledim @bukii27 10 litre su içen hatun geldi yavrum tanırsın belki 😂😂 İsmimi vermeyim şimdi sizde söylemeyin Bi ara çok çabaladim ismimi değiştirmek için ama olmadı tekrar hesap açtım yavrularım ❤️ @yeso aşkım kapanmasını istedim hesabımın naime de askıya aldı süresiz 😂 @HurremSultan nerelerdesin hürroooooo @Moonlight askısı kalktı mı @ikiprensesannes ? @Kekillikamisci hepinizi özledim. Aglicam şuan 🥹🥹 @Elisam2022 @llanjalee hello geri geldimmmm 🩷🩷 @ESMERBOMBA_ @kanalize @kleopatranizzz @karamelek90 @Pinkoooo selam kızlar 🤎 @MedavikPastam bırakma burayı bak bende tekrar döndüm hepinizi okudum kaç gün boyunca sakince ama insan özlüyor uzaktan gülerek bakmak istemedim sizlerin içine katılmak istedim geri @TombulHatun @lidyaaa__ geri döndüm hosgeldim alırım @BlackMambaa_ selaaamm hellö
TombulHatun Mavininannesi ahaha ya sen kimdin zaten hafızam yok birde farklı isimle geliyobz hatlar iyice karışıyo 😂
Mavininannesi BlackMambaa_ iyiyim sen nasılsın özledim yazmayı kaç gündür sizi okuyorum sadece uzaktan
BlackMambaa_ Mavininannesi İyim çok şükür ufak tefek kendimce can sıkıntım var onun dışında sorunum yok Geldiğin iyi oldu Ya herkes teker teker gidiyor zaten
Mavininannesi Pinkoooo isim veremem şuan canım çıktı zaten değişin değişin diye diye insanın biri diyelim 😂😂
BlackMambaa_ Mavininannesi Onu göndermeyiz biz seninle merak etme o bizim kimseye vermeyiz 😂 @bukii27