Naberbenz Bebis bu uygulamada okuduklarımdan sonra cinsel hayatım bi anda değişti eşimle artık cinsellik konuşabiliyorum sevişirken konuşabiliyoruz hatta her gün oluyor artık eski rutin sveişme gitti heyecan geldi
Bebis Naberbenz Sevindim adınıza benim özel hayatım zaten renkli şükür. Uygulama adet takibi yapsın yeterli
Bebis Munis Yo kalmaya karar verdim öyle açık seçik postlariniza gereken yorumu yapacağım 😊 adet takibi için indirdiğim uygulamada bu manzarayı gördüğüme şaşırdım merak edip geldiğimi kim söyledi kafanızdan birşeyler uydurup gelmeyin.
Bebis ZRaporu Sen hala burada misin gereksiz burası pek işine yaramamış anlaşılan özel hayatın renklenmemis hala arayış peşindesin. 😂
ZRaporu senOlsanBari alıntı yapıyorsun alacağın yazının üzerine gelip basılı tutup seçiyorsun Alıntı diye bir yazı çıkıyor öyle. İnşallah anlatabilmişimdir 😅
Bebis ZRaporu Ortada mantıklı bir soru görseydim cevap verirdim ama tabii ki senden öyle birşey beklemiyorum 😊
ZRaporu Bebis canım KOCAM çağırdı ben sevişmeye gidiyorum sende burada cinsellik postlarıyla tatmin et kendini SAĞ BAŞTAN BAŞLA OKUMAYA HAHAHAHA 🔥 🔥 GELİYORUM KOCACIĞIM AY DUR YANLIŞ YAZDIM HAHAHAHA 😆🤣🤩🤣🤣
Bebis ZRaporu Kocan sevisseydi zaten bu kadar aranmazdin zorunada gitmezdi postum neyse umarım rahatlarsinda biraz olsun kendi işine bakarsın ben sıkıldım senden daha 🤗