Kukuliii 🤣🤣🤣

Bebis bende ordan geldim ilk baslarda bende senin gibi şok odlm ama şimdi alıştım 😂😂

ZRaporu Hadi ordan kendini admin sanıyorsun heralde se o tur postlarla tahrik olmaya devam et benim postum sana göre değil. Senin gibi saygısız insanların fikrine ihtiyacım yok edebiyle yorum yazanlara açığım hadi yürü anca gidersin terbiyesiz.

Panda Aynen yargiclik sırası bende 😊

Alya34 Bazı postlarla alışmak zor bende her zaman fikrimi dile getireceğim dar görüşlü insanların inadına 😊

Bebis happykids bebeklerin sağlığı gelişimi ve bebeklerimizle ilgili bilmediğimiz soruların cevabını bulduğumuz bir yer her ne kadar o amaçla kullanan çok çok az üye olsada burasıda cinsellik ve daha çok özel gün takibi için kullanılan bir uygulama. Uygulamaların amacı ve içeriğini size anlattığıma göre size hangi uygulama uyuyorsa ona dönüş yapabilirsiniz..

Bebis size postunuzdan rahatsız oldum mu dedim ki🤔 ilk bana da tuhaf gelmişti zamanla alışırsınZ demek istedim

Bebis O zaman yerler seni burda sen rahat edemezsin burda🙂

Bebis
          Hem “Nasıl bir yere düştüm” diye post açıyorsun hem de “rahatsız olduğumu kim söyledi” diyorsun. Anlamadım ki ben seni kardeşş dengesizsin vesselam.🙄 Burası böyle. Kim ne istiyorsa konuşur. Sex de konuşulur aldatma da çocuk da. Sa-na-ne… Nereye düştüm dedirtiyorsa sana bu uygulama bize de güle güle demek düşüyor. Yani rahatsız olmayan insan bu postu şöyle açardı. “arkadaşlar açık açık yazıyorsunuz her şeyi çok şaşkınım, bekar olan yok mu ki” yeterliydi. Sen gel merak et indir. oku oku oku postları sonra da nereye düştüm ben de. Sana ne bekar olan kendisi yazsın veya çıkıp gitsin. Milletin bekçisi sen misin. Hey Allahım ya

Bebis bu uygulamada okuduklarımdan sonra cinsel hayatım bi anda değişti eşimle artık cinsellik konuşabiliyorum sevişirken konuşabiliyoruz hatta her gün oluyor artık eski rutin sveişme gitti heyecan geldi

Bebis post girişine yaz bunu da ona göre girelim.. gereksiz insan……😂😂😂

Bebis artık aktif degiller heralde bi geldiler ortaligi karıştırıp gittiler 😂

Panda Kolay lokma değilim sıkıntı yok boğazda kalırım :)

Munis Yo kalmaya karar verdim öyle açık seçik postlariniza gereken yorumu yapacağım 😊 adet takibi için indirdiğim uygulamada bu manzarayı gördüğüme şaşırdım merak edip geldiğimi kim söyledi kafanızdan birşeyler uydurup gelmeyin.

Naberbenz Sevindim adınıza benim özel hayatım zaten renkli şükür. Uygulama adet takibi yapsın yeterli

Bacım geç kaldın linç bölümü kapandı 😀😀