Artemisss belladonna ayy vallahi o kadar kötü bir şey ki özellikle ramazana denk gelmesi ayrı yıpratıyor ya akşama kadar kuru boğazla yutkun yutkuna bilirsen 😂
belladonna Artemisss Maalesef öyle. Ben mecburen hemen toparlanmak zorunda olduğum için oruç tutamamıştı ama oruçlu iken hastalık daha bir zor olur. Bugün öksürüğüm var beni de akşama kadar o zorlayacak sanırım
yavuzzzzzz Artemisss yakında öyle olucam galiba . Çok fazla vücudumu dinliyorum işsizlikten 😅 ilaç vermedi doktor bana parastemol iç dedi .
Artemisss yavuzzzzzz ay bana ağız spreyi C vitamini filanda verdi ağız spreyi de ağrıyan yeri uyuşturuyor hafifletiyor ama pestil kadar rahatlatmadı beni
yavuzzzzzz Artemisss bende alayım o pestillerden her akşam zencefili kaynatıp içiyorum iyi geliyordu. Çok zor oruçken su , çay içememek Allah yardımcımız olsun
Artemisss yavuzzzzzz bol bol su içmeyi ihmal etme cidden aşırı önemli. Pestili dene mutlaka faydasını görürsün. 🥰
Artemisss belladonna kuru öksürük çok fenaaaa yaaaaa çok dikkat et kendine. Boğazını yumuşatacak şeyler tüket iyi gelir 🌸
belladonna Artemisss Ne kadar dikkat de etsem nasıl oluyor anlamış değilim ki enfeksiyonu ilk defa yaşadım gerçekten kimse yaşamasın. Öyle yapmaya çalışıyorum en büyük avantajım bademciklerimin olmaması oldu 😅
Pinkoooo yavuzzzzzz enfeksiyon olduğu için terliyorsun ve o ter çok iyi o teri atıyorsun ki iyileşesin korkma bir kaç güne geçer geçmiş olsun 🥰
Artemisss belladonna bende kolay kolay olmam en son bu boğaz ağrısını 17 yaşlarında yaşamıştım 🥲🥲 aaaa ne oldu kız bademciklerini mi aldırdın 😂😂
belladonna Artemisss Ben hiç yaşamamışım ya çok lanet bir şey tövbe estağfurullah. Evet benim bademcik ve geniz etim olmadığı için şişme gibi bir durum olmuyor bende sadece acı ve yanma oluyor