cinkokarbonpil Doğum yapalı 6 ay oldu artık kilolarımı vermeye karar verdim diyetisyene gideceğim daha önce de aynı diyetisyenle 55leri falan görmüştüm inşallah yine görürüm motive oluyorum diyetisyenimle çok sempatik biri Allahım sen gayret ver amin 🤲😁
dnz23 cinkokarbonpil ben De doğum yapalı 6 ay kadar oldu ve 25-30 kilo almıştım hamilelik öncesi sonrası şu an 76 kiloyum yani 15-16 kilo vermek istiyorum. Diyetisyeniniz kim? Hangi şehirde?
zeytep cinkokarbonpil kilo vermek mi?🥹🥹Darısı başıma inşallah🙏-3 gördüğüm gibi, - 10 da görebilirim inşallah
cinkokarbonpil Pinkoooo en son 70 civarıydım şu ara annemdeyim o da emziriyorum diye dayadı da dayadı bilmiyorum kaç kiloyum😁😁 ama bana fazla oluyor boyum kısa çünkü 🥲
cinkokarbonpil Pinkoooo işte bu aralıkta kilo verme daha zor oluyor çünkü aslında boyuna göre kilo var sadece dimi🙃🙃 benimde öyle özellikle 55e düşmek için aç kalmıştım son zamanlarda 😂😂
cinkokarbonpil Pinkoooo valla bende ya emzirme zorluyor çok bi şeker düşmesi su içme isteği napcam bilmem
kleopatranizzz cinkokarbonpil Buna sevinmeli miyim üzülmeli miyim? Dünyayı yiyorum bana mısın demiyor 😬😬 2 bebem var 48 kiloyum jfjfj