cinkokarbonpil kleopatranizzz yaa Allah Allah ne güzel o öyle ya valla hiç olmuyor bende öyle 😔😔 en son ne zaman 48dim hatırlamıyorum ilkokul falan olabilir 😂😂
kleopatranizzz cinkokarbonpil Ay deme demeee ben koca kadın oldum hala 48im fjjfjfj sen kaç kiloydun ki?
cinkokarbonpil kleopatranizzz senden bi 20 kilo fazla😂😂 doğuma 82yle girdim ben ya anca bu kadar oluyor zaten yemeyi seviyorum 😂😂
zeytep cinkokarbonpil kilo vermek mi?🥹🥹Darısı başıma inşallah🙏-3 gördüğüm gibi, - 10 da görebilirim inşallah
cinkokarbonpil kleopatranizzz bi heves geliyor bazen hırsım olsun yeterki bazen de napsam olmuyor bebeğim küçük ya ondan ya tüm gün ilgileniyorum gece de uyumuyor hep emiyor halim kalmıyor hiç enercim yok 😂
kleopatranizzz cinkokarbonpil Salı günü randevuna git ve istediğim kiloya ulaşmadan bırakmayacağım de,kendi kendini motive et ki başarabilesin. Gerçi ben o kiloda olsam vermek ister miydim bilmiyorum 🤣🤣
cinkokarbonpil kleopatranizzz ay istersin ya annem bile koca kıçlı diyor benim kıçım büyüktür biraz özgüven gitti yani azcık kilo vermem lazım kendime bakamıyorum böyleyken😂
kleopatranizzz cinkokarbonpil Yaa hahahah sesli güldüm affet🤣🤣 o zaman napiyoruzz çaba gösteriyoruzzz💃💃