SinirliBaykus Eşi olan hanımlar regl olduğunuzda ne yapıyorsunuz tabiiki ilişki olmaz ama eşiniz sizi istiyorsa tam ilişki olmadan birşeyler yapıyormusunuz yoksa erteliyormusunuz
Bilinmeyenlidenklem SinirliBaykus o zamanlar bana asla yaklaşmaz çünkü hoşlanmaz kandan genel olarak 😂
Ikibalannesi SinirliBaykus ön sevişme olabiliyor sadece içine girmiyor ya da sürtünerek biseyler işte tam anlatamıyorum 🙃
Panda SinirliBaykus Bende regl dönemlerimde istekli oluyodum.Tek çare olarak uzun sure sevişiyoduk ve o beni boşaltmaya çalışıyodu bende onu.Ben evlendikten sonra regl dönemlerimde pedden diyilde kotex tamponundan koyuyodum çok rahattım sanki hiç adet diyilmişim gibiydi ve bunun sayesinde rahat ola biliyodum😍
SinirliBaykus Ikibalannesi acaba arkadan sokmadan sürtmek de günah mı eşim uzaktan geldiğinde regl me denk geliyor diyelim illa istiyecek adam özlemiş çok. Ne yapsam bilemedim
Miraliyooo SinirliBaykus canım geciktirici hap kullan sende adet geciktirici haplar oluyor ya ben olsam öyle yapardım yani mantıklı olarak
Bilinmeyenlidenklem SinirliBaykus özlesemde üç beş gün beklerim yada illa istiyorsa sadece onu tatmin ederim kendim alt bedenimi ortaya açmadan sonuç itibariyle kan gelmeye devam edecek be hoş bir görüntü olmaz
Ikibalannesi SinirliBaykus o zmn sizde tampon kullanın iliski zamanı daha rahat olur en azından pedden iyi
Olivetti SinirliBaykus reglim 5 gün sürüyordu ayda 5 gün beni bekleyemeyecek kadar azgın bir kocam yok 😅