Prenses11 aynen vallahi canım bi sinirlilik var üstümde karnım taş gibi oldu 😒

sizene bende yaptım az önce bu düşünmeyle durulmaz valla negatif cıktı erken gebelik testi almış 14 gün göeti ilişkinin üzerinden biley olsa cıkardı dimi

sizene ben mümkünse bugün olmayım artık orucum bozulmasın yarın sabahtan olursam iyi olur kahvaltı yaparım en azından 😂

sizene bende normalde asla gecikmem düzenli olurdum bu ay bişey oldu. Bugün 4.gün süpriz şekilde regl oldum çok sevindim 🥰 sende nasıl sonuçlansın istersen öyle olsun inşallah ☺

Mihrimahnur çıkardı canım şüpheli veya korunmasız ilişkiden 10 gün sonra erken gebelik testi yaparsan bile çıkar ilk hamileliğimde öyle olmuştu korunmasız ilişkiden 10 gün sonra yaptım hemen pozitif olmuştu vallahi canım ya insan düşün düşün psikolojisi bozuluyor en sonunda yaptım bende

yeso kız Allah seni benim geçen sene iftara 3 saat kala olmuştu 😂 Allah kabul etsin canım 🌸

• yeso bunu yanıtladı.

Bubenimoykumm hayırlı olsun o zaman canım 😅 bende gebelik düşünmüyorum şuan bebiş var dayanamadım yaptım test bişe çıkmadı Allah herkesin kalbine göre versin 🌸

sizene oldum canım ya abdest almaya gittim almadan su dökem dedim baktım lekelenmişim ilk gün öyle oluyorum tüh dedım bu saate kadar aç bekledim 😂😂😂🥹🥹😅

yeso ana ne desem bilemedim olmana sevindim ama orucun gitti üzüldüm 🥲🌸

• yeso bunu yanıtladı.
            • yeso bunu beğendi.

sizene umarım bebek değildir ya çift çift korun o kadar sorunun içine bebek doğurma olan sana olurr

kanalize çok haklısın canım içim rahat etmedi sabah posttan sonra erken gebelik testi yaptım bişe çıkmadı şükür ikiside küçük zaten 2 yaşında 7 aylık da biri 🥲

sizene çok şükür bende bir tane bebeğin var sanıyordum Allah bağışlasın 🫶🏻

sizene ya inşallah bende hsta olurum gecikme oldu benimde çok korkuyorum bebeğim küçük postu görünce girim dedim allahım sen yardım et şubat bu ay 29 çekti o yüzden mi acaba anlamadım hep gününde yada erken olurdum

dolunayaras ay bende aynı canım vallahi bende olmadım daha 5. Günüm bugün yok daha 3. Günümde erken gebelik testi yaptım bişe de çıkmadı ama daha olmadım herkesde olmuş canım bu ay 😣

dolunayaras dün oldum canım tabi ben şükür dururmuyum taktım kafaya post açtığım gün test yaptım bişe çıkmadı kafam rahat olsun diye yaptım yoksa düşün Allah düşün . bi arkadaşım var o daha olmamış 14. Günü bugün test yapmış bişe çıkmamış galiba bu ay hepimiz böyle olduk sen oldun mu 😣