Moonlight_ BlackMambaa_ ay ben yemegi cok severim yaaa can sIkintisindan bile yerim yani ama nezamandir tutuyorum kendimi bide oruclar girince daha iyi oldu🤣
Moonlight_ BlackMambaa_ fazla kilolu degiim zaten askim ama yinede istedigim bi rakam vardi ona ulasmak istemistim 😅
BlackMambaa_ Bana bu kesim modeli gider mi sence ? Ne dersin birde kahkül kestirsem buna perde kahkül kullanıyorum şuanda normal düz bir kahkül bu saça gider mi adamı güzel karşılamak lazım 😂 @Moonlight_
BlackMambaa_ Moonlight_ Bilmem demeki bir sorun oldu yoksa boşa kapatmazlar demek ki @NaimeYilmaz hanımın bir bildiği var 😃
BlackMambaa_ Moonlight_ Benim saçım kalçama kadardı ona kıydıysam buna hayli hayli kıyarım ben uzun saç sevmiyorum Ya
Moonlight_ BlackMambaa_ cokmu kisa kestirmistin? Ben bi kere kisa kestirdim nerdeyse bu kadar.. sonra uzadi omuzlarima geldi uclari hep disa dogru döndü (insallah anlamissindir😅) o zamandan beri bi daha bu kadar kisa kestirmicem demistim 🙈
BlackMambaa_ Moonlight_ Ben hep omuz kısmına kadar kestim daha da kesmedim bu sefer küt kesmek istiyorum