BlackMambaa_ ahaha ya çok tatlı anlatmışsın, bu hikayede yanan kaynanan oldu😅bizimde tavşana alerjisi var diye eşimin, tavşan kayınvalidede duruyor. Zaten zwytin’in canına minnet. Yukarı çıkardık, tuvalet alanı yaptık, alışamadı. Her gün kanımla, kayınpederime oyun oynar. Kayınvalidem otoriter, ona zeytinn diye kızar. Zwytin’in hiç umurunda değil. Kaşla göz arasında gider, koltuk örtüsü, yastık, yorgan ne bulursa kemiririm. Kayınvalidem delirir😅🤣kayınpederimin bile tişörtü, pantalon paçası.. Geçen benim eşofman ceketimde koca delik açmış.. Kayınvalidem yastık atar Zeytin’e… O da vık vık kulakları kısar, kayınvalideme doğru atlar. Evde bir harp alanı var yani😅🤣ben kedi hep istiyordum ama heves uğruna olmasın, eşimin alerjisi teriklenirse diye hep reddettim. Ta ki eşimde kedinin alerji yapmadığını ama tavşanın yaptığını fark edene kadar. Üç hafta mı yoksa iki hafta mı ne var demişti sütten kesilmesine. Bugün sandık görevlileri ya, yorgun olurlar yazmayız. Zaten dün anlattım ya mahallede maymun gördük diye o sıra bizim kediyi alacağımız abi de oradaydı. Gri olduğunu teyit ettim😅🤣bence british de gri çok tatlı ya.. Yeni yeni kum eğitimi alıyorlarmış.. Her tarafı batırmışlar🤣🤣😁evde yavru kedi çok zor diyor🤣koltuğun altında açıklık bulmuş yavrulardan biri, oraya kaçmış. Deli gibi dışarda, evde yavru aramışlar hahahah. Bana gelesiye kadar tuvaleti öğrenmesi çok iyi olacak. Ayy kedi pisliğini hayatta temizleyemem, midem kalkıyor. Bizim Sokak kedisi dışarı balkona yapmaz ama başka kedi dadanmıştı, onun peşine.. Bir kaç kez balkon battı zhep eşim temizledi😅🤣şimdi balkon kapısını kapatıyoruz, yukarı almıyoruz 🤣