BlackMambaa_ zeytep Yani öyle yinede vahşi olur o kedi veya köpek gibi hemen eğitildiği zaman akılı davranan bir hayvan degil ki (Allah affetsin birde tipi yok kız )😂😂
zeytep BlackMambaa_ hahahaha 😅 🤣 kız birde hırsızlıktan söz açıldı, maymunlar hırsız olur ya. Bizim kedi alacağımız adamın gözlüğünü aldı kafasından tam o konuşma sırasında 😅🤣
zeytep BlackMambaa_ yine de bebeğim, annesinin kara böceği, minik danam diye seviyorum 39 yaşında da olsa, benden büyük de olsa, bebek, bebektir😅🤣
Demokrit BlackMambaa_ Çok geç yazıyorum 😂😂artık günü yarilamişsiniz😂😂ama Allah kavuştursun canım,♥️♥️♥️
BlackMambaa_ Demokrit Hahahah evet Biraz geç oldu 😂 olsun ama Evet günü yarıladık yarın 1 nisan az kaldı
zeytep @BlackMambaa_ bir şey sorcam canım, bizim kuş yeni yeni maymunluklar yapmaya başladı. Kafesten yemi aşağıya atıp, aşağıda biriktirip, sonra kafesin dibinde tık tık yiyor😅senin pamuk hanımefendi de böyle değişik mi? 😅🤣
BlackMambaa_ zeytep Evet yapıyor bende anlamış değilim kendince oyun çıkarmışlar galiba saldığım zaman yemini alıyor yatağın üzerine koyup orada yiyor bazen 😂
BlackMambaa_ zeytep Benim pamuk kafesi Bile kemiriyor yeni kafes aldım ona boyasını hep kemirmiş tavşan gibi 😂çok değişikler Ya ama çok tatlılar
zeytep BlackMambaa_ tavşanımda var merak etme🤣elinden gelse beni de kemircek🤣arada saçlarımı da kaynatıyor. Pamuk ve Leo nasıl anlaşıyorlar? Leo bebekken geldiği için mi alıştı? Arada oynamak istiyor mu Pamuk ile?
BlackMambaa_ zeytep Ben yaklaştırmıyorum onu pamuğa cünkü yemeye çalışıyor pamuk mutfakta buzdolabının üzerinde duruyor leo ise koridorda leo tezgaha zıplayıp yakalamaya çalışıyor pamuğu