zeytep BlackMambaa_ ben bugün biraz erken kaçayım canım, kocam başıma geçti, uyuyalım diye😅🤣iyi geceler canım, yarın yine konuşuruz 🌹♥️♥️♥️
zeytep BlackMambaa_ veririm canım, hem daha yararlı olur onun için. Yaş mama tarifi de vermiştin bana☺️🌹
ESMERBOMBA_ @zeytep @BlackMambaa_ @gizew @abasiyanik @Elisam2022 @kleopatranizzz @belladonna kızlar özel mesajlar geldimi sizinle görüşmem gereken özel bi konu var fikir almak istiylrum konu hakkında çıkmazdayım burayada yazamıyorum
ESMERBOMBA_ kleopatranizzz ben buraya insta bırakıyım bana güvenen ordan bi yazsın lütfen https://www.instagram.com/hanimkontes2?utm_source=qr&igsh=eTZmZHFuZm52cm4x
zeytep BlackMambaa_ bir de ütü 😅🤣ikisi de en sevmediğim şey😅sağol canım bitti ama şimdi akşama ne yemek yapsam derdi var🤣
zeytep BlackMambaa_ yok canım ya ne kusuru☺️senin bebiş var, normal. Bende zaten ara sıra girebiliyorum şuanlık, eşim kayboldu gözden. Gelse ona klima üstünü sildircem😅🤣
BlackMambaa_ zeytep ben uyurken koltuğun tepesine çıkmış cocuk zıplıyor 😂 Şuan bile geberiyorum uykuszuluktan ya Sildir klimayı bacım sildir her tarafını sildir duvarları da sildir 😂