zeytep BlackMambaa_ ben bağımlısı olmadım canım ya, o yüzden eşim arada tantana eder ama bazen de ses etmez, benim ki keyfi içiş çünkü.
zeytep BlackMambaa_ hahaha dimii, ya 200 lira olsaydı😅 ben iki kez kullandım, kaçma olmadı. Sağlam bir çorap çıktı benim aldığım.
BlackMambaa_ zeytep Aklıma yattı Buda bunuda sepete ekleyim 🙈 200 TL olsa nasıl alınır gerçekten çok pahalı sksksms😂
zeytep BlackMambaa_ 😂 ama güzel ürün😅ben mağazadan almıştım inşallah senin aldığında kaliteli, güzel çıkar🌹
zeytep BlackMambaa_ haha ağzını aç, limon suyu veya sirke dök bak nasıl ayılıyor 😅😂bugün kocamı uykusundan öyle uyandırdım yine😅😂😂
zeytep BlackMambaa_ özlücem yazacaktım kız, ay bu benim klavyem😅mazide kalmana izin vermem, verdirmem 😅😂
BlackMambaa_ zeytep İnşallah canım bakalım genelde görüp almak daha iyide ben utanırım mağazada internet daha iyi 😂
zeytep BlackMambaa_ o da kafamda yumurta kırdı ama uyanıncaa😅😂😂bugün telefonla konuşuyorum, eşim bana sataştı, terliği attım ona, sonra içeri odaya bir kaçışım var😅😂😂ya öff hep kaçıyorum 😂😂eşim şey diyo, hem it gibi korkuyorsun hemde arsızlaşıyorsun hahah
zeytep BlackMambaa_ orada da ambalaj da zaten, açamıyorsun 😅sjsjsj Eve gelen kargoda hijyen kiliti gidince iade olmuyor 😅 sjsjsj
zeytep BlackMambaa_ Yeşil olanı, bende siyahı var Üst kısmında alt kısmında kendin bağlıyorsun kurdela kısmını. Morluda çok cici bir takım, ama ne yazık ki bana dayanmadı😅
zeytep BlackMambaa_ regl öncesi ve ortalarında öströjen hormonundaki yavaş yavaş Oluşan yükseliş sebebiyle ilişki isteği artıyor. 😅 Hele ki yumurtlama zamanı bu durum tavan yapıyor.
BlackMambaa_ zeytep Adam haklı yani madem korkuyorsun niye bulaşıyorsun adama kız birde erkek elimde ağır he şakasına vursa bile kolun kopuyor 😂 ay ben sabah sabah öyle birşey yapsam var ya adamdan iyi laf yerim sabahları çok huysuz olur benimki sjsjs