BlackMambaa_ zeytep Bi ara dedim ki sana erkek tangası alacam giy evde şipidi şipidi kendine dedim Ya yürü git diyor 😂
BlackMambaa_ zeytep Yeşil olan çok şık gerçekten 😍 Mor bana da dayanmaz ya oda çok güzel de ince gibi duruyor birkere giyme ile yırtılır gibi gözüküyor
zeytep BlackMambaa_ hahahha bende eşimle film izlerken denk geldik, eşim küfür etti, bende, ne güzel işte yaa falan dedim, baya benle ciddi ciddi konuşuyor, saçmalama falan diye… Sonra beni bir gülmek tuttu😅😅dalga geçtiğimi anladı ahahah
zeytep BlackMambaa_ kız o da beni öldürmeye niyetli o zaman😅🤣🤣o da ben uyurken ağzıma limon suyu damlattı😅🤣🤣
enerciiiii zeytep BlackMambaa_ napiyorsunuz kızlar özledim sizinle sohbet etmeyi baktım sohbet potuk açan yok buraya yazayım dedim
zeytep enerciiiii kız bende seni özledimm🌹🌹 reglim 😔btiki çayına vuruyorum şuan kendimi, ilk defa ağrım yok gibi inşallah yarın da olmaz ağrım 😅🤣
zeytep BlackMambaa_ biz deliyiz bebeğim😅🤣anormal karı kocayı, bizi deliler hastanesine tıksalar, yeridir🤣
BlackMambaa_ enerciiiii Vallaha biz zeynoyla gayet keyifli sohbet ediyoruz burada illa yeni mi olması gerek canım 😄
zeytep BlackMambaa_ ayy sever misin? Kız şişe boş, dolapta sadece çikolatalı şarabım var. Kocam şirinceye gitmiş, özel sipariş geçmiştim, üç şişeden bir tane kaldı ama tabi ramazan’da içmiyorum 😅🤣
BlackMambaa_ zeytep Sen çocuk doğurunca rahatlarsın çocuktan sonra regl agrısı olmuyor bazı insanlar da 😂
enerciiiii BlackMambaa_ yok da ne bilim üşendim aslında açmaya baktım açan da olmuyor dur buraya yazayım dedim -