zeytep enerciiiii ben şarkıda çok farklı bir yapıya sahibim. Nostaljik, Anadolu Rock, rap, klasik, pop, yabancı,arabesk, türkü, kulağıma güzel gelen her müziği severim
enerciiiii zeytep hep ya baba evlen geçer dediler gecmedi çocuk olsun geçer dediler gecmedi bakalım ne zmn geçecek
zeytep enerciiiii içerim🤣 @BlackMambaa_ kocamla ben meyhaneci tipi, bar bizlik değil, meyhane bizlik🫠
zeytep enerciiiii üzdün şuan ya😅ben normalde ağrı kesici olmadan durmam, şuanlık içmedim şükür. Geçen ay eşim şaştı, tansiyonum düştü falan kötü oldum, hastaneye götürecekti beni.
zeytep BlackMambaa_ ayıp ettin bak şimdi. Ben otelciyim (sağlıktan yapamıyorum ama lise, üniversite, staj, iş hep otel üzerinde geçti) 😅🤣kokteyl vs herşey benden sorulur 🤣
zeytep BlackMambaa_ varsa unuttuğum ekle hahah, kız harbi bak bana yeterli sözü güzel gelsin, hele ruhumu dinlendirmek istersem, keman, piyano♥️🌹yaa hep keman, piyano ve bateri çalmak istedim, nasip olmadı. (dedem kulaktan keman çalar)
BlackMambaa_ enerciiiii Benim tek suçum ne biliyormusun benim tek suçum güzel olmak güzel olduğum İçin bunlar başıma geliyor 😂😂 (Esra Erol Yazgül)