Kizlar size bir sorum olacak
Ben gecen ay adetsiz hamile kaldim ve dusuk yaptim bu ay adetim duzenli oldu ama cok fazla bilirtilerim var
Adetim 3 gun once bitti
Basimin agrisindan duramiyorum belim cok kotu agriyor migdem cok bulaniyor
Sizce nedir ?

Rabia
    düşük yaptıktan sonra beklemediniz mi?
    Anne olmayı çok istiyorsunuz sanırım ama kendinizi buna bıu kadar şartlarsanız psikolojiniz bozulur.Adetin 3 gün önce bitmiş ve sen belirtilere bakıyorsun. Biraz dinlenmelisin vücudunu dinlendirmelisin zihnini boşaltmalısın. Bu şekilde hamileliğin olması ve devam etmesi daha az mümkün olur

boncukanne haklisiniz ama elimde degil ki cok istiyorum ama fazla dusunmemeye calisiyorum ☹️ Ama gercekten cok belirtim var

Rabia hamilelik belirtisine benziyor evet ama bana da erken geliyor hamile olmaniz daha 3 gun önce bitmis adetiniz. Bişey de söyleyim bi yakinim hamileyken de adet göruyodu 3 aylikken oyrenmiş hamile olduğunu Bence 3 gun daha bekleyip test yapin inşaAllah olur hem fazla da düşünmemeye calisin😊

Ayan777 tesekkur ederim yok fazla dusunmuyorum ama cok kotuyum bulantilar ve bas agrisi cok kotu ama hayirlisi insallah bakalim rabbim insallah banada ve isteyen herkese nasip eder insallah 🙏