• Cinsellik
  • Duşta seks (linçlemek için girme)

Duşta bidek dogy ve oral yapabiliyorum deniyriuz başka pozisyon ama olmuyo kayıp sakatlanmaya lüzum yok suyun sıcaklığı ve teninde kayıp giderken ki o yumuşak hisside taçlandırıyor bence sexi

coffe al sana linç bombesi 💣.

Bu olaydan insan mahrum kalmamalı yeniden doğmuş gib çıkıyorsun duştan 😶‍🌫️

gizew hahaha olur, niye olmasın😅😂😂amaaan ben kocama tripliyim, sırayı size salıyorum😂

gizew hahaha😂yüksek libido iyidir😅😂garibim bazen kitliyor çünkü yanına geleceğimi anlıyor, ama o kapıyı çok da güzel açtırıyorum😂kaçış yok😂

coffe dene, dene… Denemzsen çok şey kaçırırsın, bak benden demesi 😂

coffe kız regl öncesi libido daha yüksek olur zaten, tavanda olur, regl olmadan değerlendir.

Elisam2022 ama küvet veya jazkuzide su sesi oluyor ya😅daha yavaş oluyor su sebebiyle😅eşin uzunsa işte ayakta en iyi seçenek kucak pozisyonu ama kolları güçlü olması lazım, seni sabit tutması için, bir de doggy pozisyonu rahat olur yani.

coffe biz arada yapıyoruz ama ben sevmiyorum ya Çünkü ayakta boşalamıyorum o yüzden sonu yatakta bitiyo hep 🤣🤣 su giriyor köpük giriyor kendi kayganlığı gidiyo ozaman zaten ikimizde uzun iriyiz zor sığıyoz yatakta rahat rahat yapmak varken ne gerek var 🤣

gizew ben diyemiyom ya direk barisiyom yelkenleri indiriyorum suratıma bakınca gülesim geliyo

kizatasozu hahahah yok ben kendimi biliyorum o an kocama da düşerim😅😂en iyisi ikisine de tripli olmak şuan😅😂