• Cinsellik
  • Duşta seks (linçlemek için girme)

zeytep Senin gibi bir arkadaş istiyorum ya 😄 ama eşinin de suçu yok ki 🤭
Bence çok uzatma bu tribi 😂😂

coffe çok güzel oluyor 😂 Ama alan darsa bir tık zorluyor 😂😂

gizew uzatırım valla hemen gün belirlesin banane😅😂😂 bugün çok istemiştim yanında olmayı😔dolmuşla gitsem dört beş sefer belki, hastaneyi bulmak, o kadar saat zaman kaybı, geri dönüş falan hep dert yani.

gizew hahha ha bence de😂😂yoksa benle dargın oldukça zarara giriyor😂

zeytep doggy tek seçenek, kucakta tasiyamaz kiz ben ondan agirim düşürür falan kısa süre taşır yani dhdj

gizew hahahah akıllardaki soru😅kuşumu az daha Sokak kedisine kaptırıyormuş hâlâ tripliyim. Gönlümü almaya çalışıyor 😅

gizew birazdan mum gibi eritir buz dağı kalbimi😅😂

gizew dert etme ya biz öyle çok kırgın kalamayız birbirimize😅ama kuşun da tribin yedi garibim hahah😅ya Sokak kedimiz var sen hangi akla hizmet kapıyı açık bırakıp aşağıya iniyorsun, bir dakika bile olsa😂

gizew eşim merhametlidir, gönül almayı bilir, özür diler, o yüzden böyle ufak şeylerden çok uuzn süre birbirimize karşı kırgın olamayız. Hele ben.. Bir güzel sözüne tav olurum😅şimdi bile suratım asık ama sürekli güldürüyor, görmesin diye yan tarafa dönüyorum 😅😂

gizew aldı gönlümü valla😅orkide almış kız bana, odaya saklamış. Ben yürüyüşe çıkmıştım, o da evden çıktıydı😅o sıra almış, birde yüzüğüm parmağıma küçük geliyordu, istediğim yüzüğü almış😅😂günü de belirdi arkadaşıma gitmek için😂😅

zeytep ay maşallah daha ne olsun 😍 affedersin artık onu 😁

zeytep Haha buna en çok ben mutlu olmuş olabilirim 🤭

coffe sen duşa gir gerisi gelir suyu kapatmayın 😂😂😂😂😂😂😂

Oyyyy neler neler yazılmış hepsini tek tek okudum ama tek tek cebap veremem mdösmd
                Bizim duşa kabin geniş o konuda sorun yok
                Ama bilmiyorum yatak daha rahat sanki
                Bir de regl bitmedi kii 🥲
                O değil de kızlar ben evleneli 2 sene olacak
                Hiç zevk alamazdom canım yanardı ağrım daha çoktu olabildiğince ertelerdim ilişkiyi
                6 ay önce doğum yaptım ilk iki ilişki de yine ağrım oldu da şu an öyle değil
                Tam tersi bende istek arttı ve ağrım yok
                Bu arada doğumum sezeryanla oldj