Kızlarrrr boşandığımızdan beri ikinci kez çocuğu alıyor işlerinden dolayı dün msj atmış akşam çocuğu almak istiyorum hafta sonu benimle olsun diye bende Al dedim konum istedi yeni evimi bilmediği için ilk aldığında da annemlerdeydim çünkü evi düzenleme aşamasında almıştı işte konum atmadım bende avm söyledim ben oyun evine götürürüm yemek yediririm sende gelir ordan alırsın dedim bozuldu bi ama tamm dedi geldi işte msj attı telrar nerdesiniz geldim diye bende bekle yemek yiyo çocuk dedim 😂😂 çağırmadım yanıma 😂😂 neyse bu bozulmuş biraz ama çıkmış yukarı oyuncak almış çocuğa yemek katında bulmuş bizi beraber ineriz seni eve bırakırız gideriz dedi bende arabam var benim dedim 😂😂 iyice morsss şirket arabası var asla izin vermiyosu beraberken kullanmama şirket arabasını da kendi arabamızı da neyse iyice mors oldu ben tabi onun beyninin nasıl çalıştığımı bildiğim için oyuna gelmedim aldı çocuğu sen çıkmıyomusun dedi hayır işlerim var dedim çünkü bence peş peşe çıksak takip eder evi öğrenirdi baya bozuldu kıskandı gece de msj atmış msj şu “ seni böyle göreceğimi hiç tahmin etmezdim ben kendimi senin hayatının bi parçası sanıyorsum çok çabuk toparlanıp ayağa kalkmışsın çalışmak seni güzelleştirmiş” salak ne alaka benim cevap şu “ sana yere düştüğümü hissettiren neydi ben hep kendi ayaklarım üzerindeydim. Beni tanıdığından beri çalışıyorum beni güzelleştiren arınmak oldu yazdım 😂😂 kız dövsem bu kadar rahatlamazdım heee köpek sürüncem sandı ondan sonra
Pişman olan eş
taslan tebrik ediyorum çok güzel bi ders vermişsiniz daha çok pişman olur merak etmeyin
taslan içimin yağları eridi resmen ağlayıp sızlanıp çöküşe uğramanı pişman olup ona yalvarmanı filan bekledi heralde ohhhh bayılıyorum güçlü kadınlara hep varolun..
taslan ooohhhhhgg içimin yağları eridi çok sevindim 🤣🤣🤣 böyle laflar benim aklıma gelemz yaa ne fenasin verme sakın evin adresini
taslan böyle güçlü kadınlara kendi ayaklarının üstünde duran kadınlara bayılıyorummm çok mutlu oluyorum yaaa 😍😍😍❤️❤️
taslan bayılıyorum şöyle güçlü kadınlara 👏🏻👏🏻👏🏻 🌸🌸🌸
Ayyy nasıl içimin yağları eridi anlatamam dünden beri salak bi dgülümseme var yüzümde şimdi böyle takdir edilincede iyice motive oldum teşekkür ederim hepinize 🌸🌸🌸🌸
TombulHatun kızzz ben bi kere kurtulmuşum daha kendimi çocuğumu yakarmıyım yalvarırımıyım hayatımı yaşıyorum be ben şuan yeniden doğmuş gibiyim kapama gibi olmuştum kendi evimde evden çalış çalıştığın halde kndan para bekle şimdi işime gidiyorum şıkır şıkır arabam var paramıda çatırrr çatırrr yiyorum bir lirasına acımıyorum
taslan ohhhh yarasın daha mutlu olun inşallah
Ohhhh ben rahatladim resmen ❤️💃🏻 erkekler saniyorki onlarain bitmis tukenmis yas tutuyoruz al sana yas
taslan aferin kız ohhh pek güzel olmuş
taslan gaza geldim resmen bende mi bi tekme atsam acaba diye düşünmedim değil 🥹😂😂bravo bacım alışmışlar bensiz nefes alamazsın kafasına
taslan yalnız verdiğin cevap on numara okudukça senin adına gururlanıyorum aferim kız sana hep böyle güçlü dimdik ayakta dur💝
taslan gelip gelip postunu okuyorum ağzına sağlık 👌 evinin adresini verme ona peşinde sürünsün
Ay ayyy ayyy öyle gaza geldim kiiii boşanmasaydım bugün boşanırdım o derece 😂😂😂 çokk teşekkürr ediyormmm çiçeklerimm 🌸💜💜