taslan helal olsun sana kız bacım ben bile sevindim yani böyle yapmana aslan gibi dimdik dur her zaman güçlü anne

taslan helal olsun sana valla ne güzel yazmışsın öyle sen böyle yaparak o kopppppek gibi pişman olacak gör bakkk😂😂

Pinkoooo olmuş zaten o sandı ki ben pembe montumla ona koşcam valla anka kuşu gibi küllerimden doğdum ohh olsun 😂😂

taslan ohhh ohhh çok sevindim valla dahada pişman olacak 😂

taslan ohhhh canıma değsin 😂💪 helal olsun bacım, güçlü kadınların hayranıyım 🔥🔥

@“taslan”#p1158321o kaşar mutlu oldum ki bayılıyorum kendi ayakları üzerinde duran kadınlara oh iyi yapmışsın benim burda içimin yağları eridi be 💋💋💃

taslan süper yapmışsın askim iyi de laf mı sen zaten bu isimle mi kayitliydin yoksa değiştirdin mi hatirlayamadim

taslan güçlü anne, güçlü kadın 👩🏻 ne kaybettiğine dönsün bir kez daha baksın.

taslan vurduuu ve gol olduuuuu, alnı öpülesi kızsın valla… Tebrik ederim👏👏en sevdiğim kadın karakteri 👏🌹

taslan ohhhh çok iyi olmuş köpek gibi pişman olmuş belli resmen arınmışsın daha da güzel Günlere 🥰