perimasali802_ Coolness demek ki çok Uçmamam lazim 🤭 yok ben o değilim evt yeniyim ve böyle bir giriş yapınca şahsen kendimi tartar oldum
Coolness perimasali802_ cidden çok keyifli gidiyordu kızlar da aynı şekilde gülüyoruz eğleniyoruz sohbet ediyoruz hep beraber 💕
Coolness busenihicalakadaretmez @perimasali802_ aslında ideal seksi tüyolar vererek anlatıyordu ama sonra karakter değişti asffjd oyuncu değişikliğine gittik @gizew ana karakter şuan, komut bekliyor
perimasali802_ gizew senin üzerinden konuşmadım ki dedim size adlarını gerçekten bilmiyorum ama yazmaya calisacam diye galiba direk pozisyon kısmını anlatmam lazım iş hikâye meselesi oluyor
gizew ladymomm Ben başıma ne geldiğini anlamıyorum ki,saçlarımı yıkadım ve kurutup kurutmamak arasında kararsız kaldım,kocamın migreni tutmuş amuda kalkmış tövbe 😂
ladymomm perimasali802_ vallahi biraz okudum ama senden daha çok başkaları kaynatmış aşkım bebeğim 😂😂😂
perimasali802_ gizew kız şaka bir yan ama gerçekten bildiklerimi yazsam dalga konusu oluyor o yüzden kusura bakma senide hikayemde yaktım 😂
ladymomm perimasali802_ aşkım bence dalga konusu olma sebebi öyle dümdük konuya girmen 😂😂 millet şaşa kalmış fok balığı gibi najxkdkls noooluyoruz be filan ahahaha