melaykeeee kleopatranizzz ya ben salağım yada gerçekten anlamıyorum. Bu postun amacı ne gerçekten anlamadım ? 😂 herkes ayrı dağdan konuşuyor 😂😂 kim kime pozisyon anlatıyor kim duşa girmiş mum ışığında duruyo ? Kimin saçı hafif nemli ?? Beynim error verdi
perimasali802_ perimasali802_ ben adlarını bilmiyorum internette baktım çıkmıyor inşallah anlatabiliyorumdur
gizew perimasali802_ Başlatan kadın mı olmalı ilişkiyi?Yani ben duş alıp hazırlanıcam falan eşim o arada ne yapacak? 😂😂
melaykeeee perimasali802_ bacım Allah rızası için vallahi bak ben bir şey anlamıyorum ? Hani bunları ne için kime anlatıyorsun ilk önce bi bilgilendir. Sen mi bize anlatıyorsun pozisyonları yoksa bizmi sana anlatıcazzz kurban olayım mahvoldum jsjsjjdjd 😂
perimasali802_ gizew kız eşinle birlikte olacağın günü söylüyorum ben şimdi eşimde katsam benim hikâyem olacak
perimasali802_ perimasali802_ bel boşluğu yatağa gelicek şekilde yüz üstü belini hafif bukuyorsun yani popo yukarıda biraz beliniz çukur olacak şekilde.
melaykeeee kleopatranizzz hayır aşkım dinlerim dinlerimde kendi ilişkisini mi anlatmak istemiş yoksa hikaye mi yazıyor anlamadım 😂