• +18
  • SEXOGRAFİ (FİLM TADINDA SEX VE POZİSYONLAR) 😅

Selam kızlarrrrrrr… Baktım ki forumda seks ve seks pozisyonlarına dair bir istek var. Daha fazla bekleyemedim. Sexografi nedir? Sexografi hiç bir anlama gelmeyen, tamamen bendenizin üretmiş olduğu bir kelime. Seks zaten hayat standartlarımızı çok fazla etkileyen ve olmazsa olmaz bir unsur. ‘Ografi’ kısmı ise şuradan aklıma geldi. Filmlerde gerçek hayattan uyarlama yapımlara biyografi denir ya…😅Evet ifinim, bu yapımda hiç bir canlıya zarar verilmemiş, tamamen gerçeklerden esinlenerek kurgulanmıştır. 😅
Dilerseniz iftardan sonra gelin posta. (Uyarmadı demeyin e dostlar!) Çünkü buralar birazdan 🔥yerine dönüşecek ve her bir satırda kocanıza koşmak isteyeceksiniz.

(Aslında bazı arkadaşlara, sipariş vermiş olduğum kamasutra ürünlerim ve seks oyunları geldikten sonra bilgi verecektim. Ama daha sonra aklıma dahiyane bir fikir geldi. Konumumu güncellememle istediğim bilgilere ulaşabildim. Coğrafya kaderdir.. 😒😁)
(Madde şıkkı sembolü nasıl ama ehhehe)
♋Öncelikle eşinizle düzenli bir seks hayatınız olmalı. Düzenli seks, eşinizin erken boşalmasının önüne geçebilir.
(Eğer böyle bir şikayetiniz var ise.)
♋Seks yapacağınız ortamda dikkat dağıtacak bir unsur olmamalı. Hiçbir şey o anın büyüsünü bozmamalı.
♋Hoş kokular sürünün😉
♋Ortam ışığı loş olabilir. Işık gözünüzü almaz ve istediğiniz her pozisyona rahatlıkla geçebilirsiniz.
(O sizin eşiniz yahu, utanmayın.😂)

♋Eğer kendinizi izlemeyi seviyorsanız, ayna olabilir karşınızda.
♋Erkekler cinsel ilişkide sabahları daha başarılı da olabilir. (Bunun sebebi, dinlenmiş bir vücut.)
♋Eğer eşiniz seks sırasında konuşmayı seviyorsa, arsız olun. Bad girl edasında takılın😂 Bol bol bad talking yapın. (Ammman dikkat, her erkek sevmez. Eşinizin sevdiğinden emin olun)
Bad talking, argo seks cümleleridir.

♋Eşinizi huylandırın. Eşinizin kulak arkasından boynuna doğru öperek ilerleyin, elinizle (artık her ne diyorsanız/ben burada Junior boy/Jr diyeceğim) Jr boy’u sevin. Jr’ın elinizle nazikler okşayın. Bir yandan da eşinizi öpmeye devam edin.. Nefesinizi, boynunda hissetsin. Kokunuz burnuna dolsun.

♋Öpüşmeyi seviyorsanız Fransız öpüşmesi ile devam edin.

Eşiniz kolay bir şekilde erekte olacaktır.
♋ 69 pozisyonuna geçin. (Seks sırasında Eşinize istediğiniz şeyi belirtmekte cüretkar olun, eğer utanıyorsanız, ona bir yol haritası çizebilirsiniz)
Eşiniz size daha önce oral yapmadıysa veya yaptıysa ama istemiyorsa çok şey kaçırıyorum diye üzülmeyin.(Eşiniz oral yapmak istemiyorsa bu gayet doğal. Vajinanın ıslandıkça değişen koku ve tat olayı ile eşiniz bu durumu sevmeyebilir.) Siz eşinize oral yaparken, eşiniz size oral yapsın. (Eğer sevmiyorsa, elinizle eşinizin elini alın ve Jr girl’e koyun.) Eşiniz sizin Jr girl’inizi okşayarak bile havaya uçurabilir.
Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim canlarım 😁 Şimdiii gelelim, en değişik,en güzel, en çok haz veren pozisyonlara. (Ben daha önce neden yapmamışım bunu diyebilirsiniz.) Ama ilk dört klasik ile başlayacağım. (Bu arada bazı pozisyon isimleri İngilizce, elimde kamasutra kartları olmadığı için orjinal şekilde yazdım)

1. Misyoner

Herkesin sevdiği misyoner pozisyonu. Bu pozisyonun en büyük artısı, biz kadınlar yorulmuyoruz😅😂 Ten tene temasın en çok olduğu, bol bol öpüşmeler yer aldığı ve eşinizin göğüslerinizi de sevebileceği bir pozisyon.
    2.Bacak omuza

Yine bizim yorulmadığımız bir pozisyon. Bunu görseldeki gibi yatak kenarında da deneyebilirsiniz. Direkt normal bir şekilde yatağa uzanıp da deneyebilirsiniz.
    Eşlerin birbirine baktığı, yine hız sebebiyle hazzın doruklara ulaştığı bir pozisyon.
    3.Doggy (Köpek) pozisyonu

Klasik doggy pozisyonunu hepimiz biliyoruz amaaaa farklı bir heyecan arayanlar için duşta yapılabilecek en güzel pozisyon. Özellikle eşinizle boy farkı varsa.
    Doggy pozisyonuna değinmişken, flat doggy’e değinmezsem asla olmaz.

Totoyu iyice havaya kaldırıp, eşinize iyice sokulmanız birleşme sırasında eğimli bir açı yaratacağından, jr’ı en dipte hissedip orgazma sürüklenebileceğiniz bir pozisyon. Üstelik bu pozisyonda, elinizde en dipte olduğunu hissedip ayrıca haz alacak.
    4.Kaşık pozisyonu

4 temel seks pozisyonundan biridir. Eğer temas bağımlısı biriyseniz, mükemmell ötesi bir pozisyon olur kendileri. Hele ki sabah mahrurluğu ile ilişki yaşıyorsanız, en güzel orgazma yaşayabileceğin pozisyon. Seks sonrası bir süre eşinizle sarılarak böyle kalabilirsiniz. (genelde seks sonrası erkekler fazla içeride kalamazlar, canları yanar, fazla zorlamayın bu konuda eşinizi.)
    5.Nirvana pozisyonu
    Adı gibi tam bir NİRVANAAA.
    Biz kadınlar, sırt üstü uzanıyoruz ve bacaklarımız kapalı bir pozisyonda duruyor. Yatak başlığını tutarak kendimizi hafifçe kaldırıyoruz. Ve eşimiz araya giriyor. Bacakların kapalı olması sebebiyle klitoris uyarılır ve Orgazma rahatça ulaşılır.

6.Sütun pozisyonu

Görseldeki gibide olabilir, birbirinize de dönebilirsiniz.Ama boy farkı varsa bu pozisyon sizin için zor olabilir.Hızlı bir seks için ideal.
  2. Ters Kovboy

Klasik kovboy pozisyonunda eşinize dönük olursunuz ama bu pozisyonda, eşinize arkanızı dönersiniz. Her iki pozisyonda da eşiniz göğüslerinizi ve kalçanızı sevebilir. Ters kovboy da, totonuzu sağa, sola doğru hareket ettirmeniz ekstra haz katar. Eşinizin jr’ını en diplerde hissederek muhteşem bir orgazm yaşayabilirsiniz.
    8.Asma Kilit pozisyonu

Değişik bir pozisyon ama ilişkiye farklılık katmak istiyorsanız, bir şeyin tepesine çıkıverin. 😂 Kollarınızla arkadan kendinizi destekleyin. Bu
    sırada eşiniz sizin önünüzde durur ve sizin bacaklarınızı beline dolayarak kalçanızdan tutar.
  3. Deniz Kızı Pozisyonu

Yatağın ucuna geçin,bacaklarınızı havaya kaldırıp, eşinizin göğüsüne yaslayın ve altınızı bir yastık le destekleyin. Bacaklarınızı bir arada tutmak yine dar bir açı sağlar, ve yine eğim sayesinde güzel bir haz alırsınız.
    10.Pretzel Dip

Ennn dipleri yaşayacağınız bir pozisyon.
    Sağ tarafınıza uzanın. Eşiniz diz çöküp sağ bacağınızı tutacak ve sol bacağınızı sol tarafında kıvıracak.Bu seks pozisyonuyla göz teması kurma şansınız varken aynı zamanda doggy style ın daha derin penetrasyonunu elde edersiniz Hele bir de bu pozisyonda eşiniz klitorisinizi yani Jr girls’i uyarırsa….
    11.Flatiron pozisyonu

Kalçalarınızı hafifçe yukarı kaldırıp bacaklarınızı düz tutarak yatağa yüz üstü uzanın.Ve Eşinizde sizin üstünüze uzansın. Bu seks pozisyonu sıkı bir uyum sağlar, bu nedenle partnerinizin penisi daha da büyük görünür. Ara sıra eşinizin, sizin içinize aniden sertçe girmesi ve yaklaşıp boynunuzdan öpmesi daha çok zevk almanızı sağlayacaktır.
    12.Whellbarrow Pozisyonu / Nam-ı diğer: El arabası pozisyonu
    (Tam da kaçarken eşinizin sizi yakaladığı bir pozisyon, Tom ve Jerry misali.) 🤣

Ellerinizi zemine yerleştirin ve bacaklarınızla eşinizin belini kavrayın ve eşinizinn sizi belinizden tutarak kaldırmasını sağlayın. Bu pozisyon, erkek baskın oluyor ve seks pozisyonu daha derin bir haz yaşamanıza olanak sağlıyor.
    Bir masaya ya da yatağın yanında denerseniz kollarınız daha az yorulacaktır.
    13.Ballet Dancer ve Dirty Dancing Pozisyonu
    Tam bir duvar, kapı ve duş seksi. Aman dikkat, duşta kaymayın😉 Birbirlerinin hemen hemen tam tersi iki pozisyon diyebiliriz.

Bir ayak üzerinde durun, eşinize bakın ve sizi desteklemesine yardımcı olurken diğer bacağınızı eşinizin belininin etrafına sarın. Bu seks pozisyonunda hele bir de duş altındaysanız ve teninizden sıcak su damlacıkları bakıyorsa…

Bol bol Fransız öpüşmesi yapın.Eğer esnekseniz, daha derin bir haz için, havaya kaldırdığınız bacağınızı partnerinizin omzuna koymayı deneyin. Biraz hard sex olacaktır. O kadar esnek olamam derseniz de, direkt eşinizin kucağına çıkın.
    14.Cross-Booty (Eşimi taşırım diyenlere Veyaa eşiniz sizi kızdırdıysa bol bol şaplak atmanız için🤣)

Eşinizle misyoner pozisyonunda birleşim sağlandıktan sonra, göğsünü ve bacaklarını sizin vücudunuzun üzerinden kaydırır, böylece leğen kemiği aynı konumdadır, ancak bacakları sizinkiyle bir “X” oluşturur.
    Eşinizin sırtına tırnaklarınızı geçirebilir, poposuna şaplak atın. 😂

15.The Chairman
    İlişkinin doruğuuu..Resimden de anlıcaksınız😈

Eşiniz yatağın kenarında veya sandalyede oturur ve siz de kucağına oturursunuz. Bu seks pozisyonunda penis olduğu gibi G-noktanıza çarpacak. Bu arada, eşiniz hem göğsünüzü hem de Jr girl’inizi uyarabilir.Boynunuza öpücükler kondurabilir. Nasıl daha çok zevk alırım derseniz de, dizlerinizi göğsünüze yaklaştırın, ayaklarınızı yatakta destekleyin.😉
  4. Valedictorian Pozisyonu
    (Fotoğraflardan biri simülasyon, illüstrasyon bulamadım.)

Misyoner pozisyonundayken bacaklarınızı kaldırın ve düz bir şekilde uzatın. (“V” şekli oluşturur).
    Nasıl daha çok zevk alırım derseniz, ayak bileklerinizi tutmayı veya bağlamayı deneyin. Veya bacaklarınızı iyice kendinize çekip, eşinizin kollarından güç alarak tutunun.
    Daha çok var ama şimdilik bu kadar olsun. Beğenirseniz devam postu açarım😉
    E artık ben kaçar🤣

@ladymomm
@gizew
@kleopatranizzz

zeytep UZUN BİR POST OLDUĞU İÇİN NİRVANAYI EKLEMEMİŞİM. VEYA BEN POSTU YAYINLAMAYA ÇALIŞIRKEN SİLİNDİ.
    TERS KOVBOY YERİNE DE, SÜTUNU İKİNCİ KEZ EKLEMİŞİM.
    HEMEN DÜZELTİYORUM.
    NİRVANA POZİSYONU:

TERS KOVBOY POZİSYONU:

İftardan sonra gelmeyen arkadaşlar olursa, ekleyeceğim.☺️

Aşkim Bu post viral olur…💃♥️💫
      Kızlar uyuyor.gecede ve iftardan sonra 🔥 saracak burayi

Usnac95 ayy beğenmenize çok sevindim, minik bir-iki hatam olmuş ama kusura bakmayın☺️post yayınlanmadı, bir kaç kez uğraştım o sırada kaynadı herhalde 😅

zeytep Aşkim güzel şeylerin hatasi görmezde gelinir.muhteşem emek verdin.
          Eline sağlik

successfulwoman iftardan sonra gelmeyen olursa ekleyeyim, eksiğim olursa etiket konusunda, sizlerde ekleyin☺️

zeytep çok güzel bir post olmuş öncelikle.ben başlayayım çoğu pozisyonu yaptık zaten 🥳
            ehehehe her ilişkide önce duş alırım zaten temiz koktugum için koku surmem direk bornozla karşılarım bazende giyinir kokulanirim
            bizde Los ışık hep vardır. Önceden utanirdim ama duştan yeni çıkınca ve gözlerim kapalı olunca utanmiyorum fazla gözüm kapalı olunca sanki o beni gormuyo 😅😅😅
            Ayna seysini çok yaptık severiz odamda 4 tane ayna var bı tane daha istiyorum 😅😅 açılardan dolayı bazen goremiyorum.
            Eşim konuşmaz fazla bence istiyorsa oda cekiniyo gibi ben hiç konuşmam ama bunu asicaz inslh
            Bu arada oral konusu bizde tek taraflı malesef asla yapmaz eliyle bile dokunmaz korkuyorum huylaniyorum der
            Misyoneri çok severim de esim yoruluyor bu pozisyon bana hep gerdek gecesini hatırlatır 😅
            Bacak omuzda yı koltuk kenarında yaparız iyiki o koltukları secmişim 😅😅
            Dogy nin binbir çeşidini yaptık….onu geç
            Kaşık pozisyonunu ben sevmem ne o ölü balık gibi yatiyoz
            Nirvanayi anlamadimki ben resim yok
            Sutun pozisyonu da denendi ama hareket ler kısıtlı beğenmiyorum
            Ters kovboy yatakta çok severim
            Asma kilit de yine koltuk tepesinde harika
            Deniz kizida öyle
            Pretzel dip yatakta harika🥳
            Flatiron da esim hemen boşalır çok zevk verir onun için benimde hoşuma gider
            Whellbarrow pozisyonunu denemek istiyorum acilen
            Ballet dancer ide zorlandigim için yapamadım bıraktım ama bidaha denerim görseller iştah açıcı😅
            Cross booty benlik deil misyonerde eşimi taşırım zaten
            The chariman yine en güzellerinden velediktorian en sık olanıdır hep ona doneriz..
            Dun güzel şeyler yasanacaktida hastaydım bakalım ne zmn iyilesicem ozledimmm 💋💋♥️

kizatasozu ooo hepsi yaşanmış☺️bende duştan yeni çıkınca eşimle birlikte olurum ama eşimin sevdiği bir koku var, o kokuya aşırı düşüyor, bazen hafif sıkarım 😅parmaklarım yorulmuştu artık daha fazla ekleyemedim, ara ara böyle patlar halinde açarım. Bu arada sütun pozisyonuna katılıyorum ama biz onu genelde duşta tercih ediyoruz, tabi duşta kucak ve doggy de vazgeçilmezlerimiz arasından.
              NİRVANAYI postu ilk seferde paylaşamadım, hata verdi o sıra olan olmuş snaırım ama yorum olarak ekledim. 🙏

zeytep heh su ikisine bayılırım ters kovboyda kadın bacaklarını erkeğin iki bacağının altından soksun dehsetttt

kizatasozu bence Jr girl’inizi uyarmak çok büyük bir etken. Eşinizin huylamasıda biraz kötü olmuş ama eminim bir yol bulunur. Daha sonra kadınların ve erkeklerin en çok haz aldığı postları da ayrı ayrı paylaşırım. Ama ikinci post yine şuan eklemediğim diğer POZİSYONLAR üzerine gelir sanırım☺️🔥