• +18
  • SEXOGRAFİ (FİLM TADINDA SEX VE POZİSYONLAR) 😅

zeytep duşta dogy den başkası zor oluyo ya bizim alan kısıtlı herlade ondan ama banyo duvarına yaslayıp kucağına almıştı uzun süre hasretlikten sonra o gün harikaydı bide lavabonun üstüne otururum ben bacağımı beline dolayip

zeytep iste sadece islanirdim en fazla bezen olucak gibi oluyo ama olmuyor 🤣
    Kocamın olsemde yapmicagini biliyorum bu gidişle oyuncak alcam zaten var bı masaj aleti o işimi goruyoda içerden tutremeli boşalmak istiyorum ölmeden önce 🤣
    Postlarinin devamını dilerim bereketli olsun üstadım

kizatasozu bizim duş alanında dar ama suşakabinlik yer yok ve köşeli geliyor, biz o yüzden rahat ediyoruz köşeden dolayı, lavabo olayını bende severim😅😁😁😁kocamla bol bol alevlendikten sonra postu açtım😁🔥

kizatasozu oyıncak iyi bir seçenek olabilir☺️bol 🔥🔥🔥 postlara inşallah 😁

zeytep çok güzel olmuş emeğin için teşekkürler yansın buralarrrr🔥🔥biz de çoğunu denedik hepsi güzel pozisyonlar arada tabi daha da heyecan katmak için farklı elbiseler ve el bağlama - gözleri bağlama falan da denenebilir tavsiyedirrrr ☺️

cinkokarbonpil çok teşekkür ederim canım ☺️postların devamı gelecek, klasik ve bilindik pozisyonlardan başladım. Özellikle orgazm hiç olmamış veya bilmeyenler için, klitoris uyarısı yaşamamış olanlar için faydalı olacağını düşünüyorum. Ama daha fazlası gelecek☺️🔥

zeytep baciko ellerine sağlık peridenin gelmiş geçmiş en en en iyi postu diyebilirim trafo patlayacak bu gece sanırım dkdksk acık yeni ismimizin hakkını verelim bombake pompake devamke

ESMERBOMBA_ hahahaj sen alemsin bee 🤣🤣beni sürekli güldürüyon🤣🤣patlasın trafo, kocalara rahat yok bundan sonra🔥🔥🔥

zeytep çoğunu yapmış olmama rağmen ben neden zevk alamıyorum acaba hamilelikten önce ilişki anında rahatladigimi hissediyordum ama şu an sadece eliyle yaptığında rahatlama yasayabiliyorum sonra da ondan iğreniyorum psikolojik galiba

piyangobileti daha bir çok pozisyon var zevk almak için, ben sadece klasiklerden başlangıç yaptım☺️psikolojik midir bir şey diyemem ama seks oyuncağı da düşünebilirsiniz, iğrenme yapmayabilir belki☺️hatta farklı bir 🔥🔥🔥 katabilir ☺️ daha farklı pozisyon postları da gelecek 🌹

zeytep gerçekten güzel post olmuş ellerine sağlık baya uğraşmışsın 😍