gizew llanjalee Nasıl gülüyorum eşim de onu ciddiye almadığımı düşündü.Gerçekten yapabiliyorum,iftardan sonra gösteririm diyor. Olay çok farklı yerlere gidiyor jaleeee 😂
zeytep gizew adamın yerinde soruyu soran sen olsan, ciddi ciddi anlatsa ve eşin gülse… Şimdiye tribin kralını yemişti😅🤣
llanjalee gizew bence amuda kalkarak yapabilmek bu geceden sonra sizin için ütopik bi düşünce olarak kalmayacak sanki gerçekleşcek gibi hissediyorum suan e bi post açarsın artık yarın 😁😂😅
gizew llanjalee Amuda kalkarak yapılmıyor ki,ben hazırlanırken eşim amuda kalkarak beni bekliyor.Yanlış mı anlamışım hocam @perimasali802_ 😂😂
zeytep gizew sen bu soruyu sorunca eşin demedi mi, bu soru aklına nerden geldi diye hahah 🤣🤣ben eşime bunu sorsam ilk diyeceği şey, aklına nerden geldi🤣
llanjalee gizew bence de yanlış anlamışsın adam seni öyle niye bekliyor? Zor bir görevi yerine getirebilmeniz için tabiki de 😜
perimasali802_ gizew biz saliyoruz da sen aklımiza amudu getiriyorsun 🤣 benim rezilligim ile kaldın öyle
llanjalee gizew bence sen bu durumu hiç üstüne alınma içselleştirme senle alakası yokmuş gibi devam et 😁