gizew ya bence eşler arasında istek ve arzuları belirtme yönünden bir çekingenlik olmamalı. Konuşulmadıkça daha kötü olur herşey. Mesela eski fotoğrafına bakıp, AA bak aşkım burda saç sakal kesimin ne kadar güzelmiş dersin, güzel bir duş jeli alırsın, ne bileyim eğer küvete renkli bombalar var, onla birlikte bir küvet keyfi yaparsın. Parfüm, deodorant vs hediye edilebilinir. Adım adım bu şekilde yöneltilebilir ama çekingenlik yoksa konuşulur. Eskiden sanki kişisel hijyenine daha dikkat ediyordun gibisinden, kırmadan anlatılabilinir. Sonuçta eşler arasındaki diyaloglar farklıdır, ben burada yazarım ama arkadaş o şekilde eşine derse belki eşi alınabilir. Yani herkes farklı karakterde. En basiti mesela, ben çok güzel bir sofra hazırlayıp, giyinip kuşandıysam (evde olmama rağmen), eşim odaya girer, üstünü değiştirir. Aynı dışarıda yiyecekmişiz gibi özenir, saat falan bile takar, parfüm vs sıkar.
Onun dışında seks olmadan birlikte duş alınabilir mesela, tekrardan o ten uyumu yakalanması adına iyi bir seçenek olabilir. Veya berberden geldiğinde, çok şaşırıp, çok hoşunuza gittiğini belli ederseniz, aynı şekilde kestirmeye, arayı uzatmadan hep aynı kısalıkta bırakmaya, berber ziyaretini sıklaştırmaya falan yeltenebilir. Burada bir arkadaş kokulu mumdan bahsetti mesela.
Birlikte yapılan küvet/jakuzi keyfi sonrası ortam kokulu mumlarla tazelenir veya kokulu mumlar en baştan beri jakuzi/kuvet veya duşakabinin en uç kısmında olabilir (fayans üzerinde, yanabilecek meteryallerden uzakta). Yani ufak detaylar ile aslında yeniden eğilim sağlanabilir ☺️