Eskobar zeytep postu okudum güzel ama şuan çok yorgunum😂 Tatile çıkınca sabah akşam lazım olacak o zaman doruklara 😂
abasiyanik zeytep kız gündüz ev temizliğine giriştim pek aktif olamadım ama sayende burası yangın yeri💥🔥 muhteşem bi post olmuş eline emeğine sağlık ❣️
lionmomma zeytep ellerine sağlık güzel post olmuş🌸 lohusalıpım bitsin eski halime döneceğim postta bahsettiğin hepsini de uyguluyorduk da işte…. 😬 ama şunu fark ettim bekarken daha çok yapıyormuşuz 3-4-5 😂 şimdi günde 1 😂
zeytep ladymomm ahhh ahhh eskiler😂valla çok güzel oluyor, ama tabi erkek için bir süre sonra ağrılı olabilir, fazla yapınca cinsel organlarında ağrı hissedebiliyorlar, bizde o yüzden aza indirdik.
zeytep ladymomm şeyi anlatmak istedim, evlenmeden önce daha yoğun, günde iki üç sefer okurken, evlenince azalabiliyor, bunu anlatmaya çalıştım kız😂genel olarak evlilerde olan bir durum yani
zeytep Usnac95 pozisyonlarrr🔥🔥ve tabi bir kaç etken daha var, kısa zamanda bununla ilgili bir post da açayım o zaman. Kız beni peridenin alevin çevirdiniz hahaha
ladymomm zeytep evet biz evliliğin ilk günleri 7 kere de oluyordu sonra tabii bu teke düştü sjxjjxkdld ama eşim bu durumdan şikayetçi 😂😂