İp atlayarak zayıflayan ve sıkılaşan var mı doğumdan sonra birden kilo verdiğim için bacaklarım aşırı cıvık ve selülitli yapanlar olduysa kaç tane atlıyordu ne kadar zamanda gitti
İP ATLAMA İLE ZAYIFLAMA VE SIKILAŞMA
İp atlamayı bilmyiorum da sporla zamanla sıklaşırsın canm
Slaedz06 onu da yapıyorum da hemen olsun istiyorum yaz geldi 🤦🏻♀️
newmommy_ valla mı bu mesaj beni gaza getirdi çünkü bende kütük gibiyim aslında sporla düzelecek güzel bir vücüdüm var düzelmeye çalışacağım
Karakedii ip atlayarak zayıflamadim ama düzenli spor yapıyorum ve ip atliyorum değişiyor sayı önce kendiniz ne kadar atlayabilirsiniz onu bi ölçün. Baslangic olarak hic spor yapmamış ya da alışkın değilseniz günde 250 ile başlayıp zamanla arttırabilirsiniz. Ben 5 ile 10 dakika arasi atlıyorum bazen 500 bazen 1000 haftanın bazen 3 gunu bazen 6 günü oluyor. Şimdi Ramazan diye haftanın 1 2 günü 500 anca atlıyorum saglik problemimden ötürü. İp atlamak vücudun her yerini çalıştıracak bu sebeple yag yakimi sağlayacak. Sıkılaşma ve zayiflama için en kolay yöntemlerden ama tek ip atlamak yetmez. Düzenli başka hareketler ekleyip en önemlisi yeme içme durumunuzu ayarlamaniz lazım. Kilo vermek icin diyetisyene gitmek gerekiyor aksi halde yağ dan degil kastan veriliyor kilolar genelde 🙂
gshande diyet yapıyorum tabiki ama işte istediğim gibi hala