Kizlar nasılsınız her post ayrı güzel atesinize yetisemiyorum ben bu yeni tayfayi çok sevdim kız 🤣🤣 bugün yoktum neler oldu birazdan yine ortadan kaybolabilirim gerçi kaybolmayabilirimde dun eşimi kudurttum aksam gelince tüm gün seni düşündüm dedi 🤣🤣 lezzetli bi oral yapcaktim ama güç bulup duş almam lazım once. Uyuyacaltim ama bı iki posta baktım canımı cektirdiniz 🤣🤣

kizatasozu aynen yaa benim de canım istiyo okudukçaa🫣 eşim de yanımda değil yurtdışında çalışıyor 25 güne gelcek inşallah sabrediyorummm😬😄

kizatasozu ahahah burdaki yorumları okuyunca bazen eşime msj atıyorum hemen gel diyorum 🤣🤣

kizatasozu uyuma kız git kocana😅 ben dün kol dirseğimi zedelemişim🤦🏼‍♀️nasıl becerdim, hiç bilmiyorum 😅😂

zeytep gittim kocama asko adam bi saat istedi vermedim git uyu dedim uyudu tam derin uykuya geçti ki jnyri yalayarak uyandırdım geri kalanini ustumde halletti içimden biseyler söylemek geldi ama yarım saat önce yazdiklarimda biri bile aklıma gelmedi 😅😅

Elisam2022 bende öyleydim dun 3 bardak ıhlamur içtim bugün daha iyiydim hiç boğazım agrimadi