Kizlar nasılsınız her post ayrı güzel atesinize yetisemiyorum ben bu yeni tayfayi çok sevdim kız 🤣🤣 bugün yoktum neler oldu birazdan yine ortadan kaybolabilirim gerçi kaybolmayabilirimde dun eşimi kudurttum aksam gelince tüm gün seni düşündüm dedi 🤣🤣 lezzetli bi oral yapcaktim ama güç bulup duş almam lazım once. Uyuyacaltim ama bı iki posta baktım canımı cektirdiniz 🤣🤣
Ay bu peridem dirilmis
kizatasozu bende bazen okuyunca Bi tuhaf oluyorum gözüm hemen eşimi arıyor 😅😅
enerciiiii dimi yükseliyorum kendi kendime
kizatasozu ay bugün ben pert valla 🙍 çocuk parmağını kesti hastaneye gittim+ misafirliğe gitim az önce geldim 😥
perimasali802_ ayy geçmiş olsun nasıl kesti bizde misafirliğe gittik yeni geldik
kizatasozu bıçakla ya dikiş atıldı 🤦 gitmişler dolaptan karpuz almışlar kesmeye çalışırken kesti parmağını
perimasali802_ ayyy çok geçmiş olsun kaç yaşında bu havada karpuz varmı ah canım çekti ya
kizatasozu aynen yaa benim de canım istiyo okudukçaa🫣 eşim de yanımda değil yurtdışında çalışıyor 25 güne gelcek inşallah sabrediyorummm😬😄
melishanim ne zamandır gitmiş ateiniz bol olsin o zaman simdiden
kizatasozu aynen ya bide kötü hissediyordum acaba niye böyle oluyor diye neyse yalnız degil misim 😅
enerciiiii yok yok deilsin 🤣
Burun çekip oksuruyorum boğaz ağrısı falan eşim yanaşmıyor özledim ben de çok ya 🤣🤭
kizatasozu ahahah burdaki yorumları okuyunca bazen eşime msj atıyorum hemen gel diyorum 🤣🤣
kizatasozu bayaa oldu 4 ay önce doğum yaptım hamileyken gitmişti teşekkür ederizzz🔥
perimasali802_ geçmiş olsun, şimdi nasıl? 😔
kizatasozu uyuma kız git kocana😅 ben dün kol dirseğimi zedelemişim🤦🏼♀️nasıl becerdim, hiç bilmiyorum 😅😂
melishanim kız nasıl dayandin o kadar ben bikac saat geç gelse dayanamiyirum
zeytep gittim kocama asko adam bi saat istedi vermedim git uyu dedim uyudu tam derin uykuya geçti ki jnyri yalayarak uyandırdım geri kalanini ustumde halletti içimden biseyler söylemek geldi ama yarım saat önce yazdiklarimda biri bile aklıma gelmedi 😅😅
Elisam2022 bende öyleydim dun 3 bardak ıhlamur içtim bugün daha iyiydim hiç boğazım agrimadi
kizatasozu sormaaa ama hamilelik doğum ağrılar falan derken pek canım istemedi ama şimdi🔥🙈