kizatasozu ahshsh yaptin mi kiz lezzetli bi oral🤭 bugunlerde bizim seks hayati komada bilmiyorum niye yaklasik bir aydir falan biraz canim sıkılmıyor degil bu duruma🫠

kizatasozu 🥲🥲🥲 daha cok gencizzz neden boyleeee benim 60 lik dayim bile haftada 3 gun net yapiyormus kocam da haftada iki zar zor o da tek posta 🫠🫠🫠

kizatasozu ahsjshdj agzina diline saglik😂 kiz kocamin calisma saatleri cok kotu ogleden sonra 3 te basliyo gece 11 e kadar eve gelince de anca uzaniyo biraz sikinltiliyiz o yuzden

newmommy_ vala ben olsam bayılırım o saatte hemen uyurum enerjisini alsa biyoe olmaz bence

newmommy_ bi bilsemm çocuk yokken benim zorumla 2. Oluyidu bazen o istiyodu ama şimdi bebek yoruyo beni oda iste yoruluyo pilimiz bitiyo yoksa ben bırakır mıyım hiç bı posta benim için boş dus almaktır ama benim halim kalmıyor iste uyuyorum

newmommy_ adam en sonunda pert oldu diyorum ki yarın yine yapalım mı aman aman ramazan bitene kadar mümkünse yapmayalım diyor 🤣🤣 sırf beni bitirmek için şekilde şekile girdik okşadı ama ne fayda konsantre olamıyordum beni bitirmeden kalkmak yok deyince adam pert oldu 🤣🤣🤣

abasiyanik Bizde de bu tam tersi ertesi güne kadar istesem usanmadan devam eder, ben bayılacak gibi olunca bırakıyor 😂😂🤦🏻‍♀️