Elisam2022 Ben de ne yazsam ne yazsam diye düşündüm ama bulamadım çünkü bizim konusmalarin hepsi küfürlü açık seçik dghd en kapalilarini soyleyecek olursam da 💋At gibi bin bana erkeğim 💋Gücün bu kadar mı hadi biraz daha Hızlan 💋Jr’i beyaza boyadım 💋Iceri göl gibi oldu sırılsıklamım 💋Dünyanın en seksi erkeği sensin bayılıyorum sana 💋S.k beni paramı memelerime sıkıştır 🤣
Elisam2022 Bazen istediğim bir şey olur ama aslında ihtiyacım yoktur ona, ilişki esnasında bana ne alacaksın falan derim zirveye çıktığında, o da istediğim şeyi söyler. Sonra cüzdanı getiririm, memelerime teker teker para sıkıştırır🤣🤭
ESMERBOMBA_ Elisam2022 ajahahahabh kız bu iyibi taktik olabilir de bından sonra cüzdana yakın yerde swvişmem lazım dkdkdkd yada cüzdanı da yatağımıza almam lazım aymbuna koptum ahahaja
zeytep ladymomm kayna araya, kaynaa☺️😅kız dün soru soruldu diğer postta hadi dedim cevaplayayım çok usulca bir şekilde. Baktım post uzunluğunda bir metin.. E bari post olarak kalsın dedim 😅😂😂Bir daha ki sefere ilk etiketlere seni de alırım😂
Elisam2022 ESMERBOMBA_ Yatak odasında sevisirken iyi oluyordu ama şimdi kızım orda uyuyunca oturma odasında yapıyoruz cüzdan biraz sikinti oluyor 🤣
zeytep etoile anladım canım, teşekkür ederim ☺️ aslında dikkatimi çeken bir konu olabilir. Nerde olmadık şeyler var ilgi alanımda hahaha😂
zeytep Elisam2022 kız senlik sıkıntı yok da, forumda denemek isteyen olur, eşi değişik olur, yanlış teper bir de😅😂ama taktik çok iyi😂