perimasali802_ kizatasozu erkekler düz mantık pek umursamazlar Bizim gibi değiller,çabalaman gerek biraz
kizatasozu perimasali802_ yok rahatım aslında biraz astım kendimi ilk zamanlara göre ama konuşma kısmını asamiyorum 3yil olcak bizim
perimasali802_ kizatasozu bnce karşılıklı isteklerinizi anlatın daha yeni sayılırsın ben de iki sene oluyor rahat olali çok düşünme anın tadını çıkar
kizatasozu perimasali802_ soylicek de ne bilim anlamaz yada tera twper diye çekiniyor o benim gibi arastirmiyoki sorup sorusturmuyoki karımı nasıl mutlu ederim diye
etoile kizatasozu unide ev arkadaşım tipci idi anatomiyi okuma fırsatı o zaman bulmuştum. O sınava hazırlanırken bizede anlatırdı 😜 yarismalara da ben denk geldim ya özellikle aramadım 😂
perimasali802_ kizatasozu diyorum canım sana düz mantikkkk erkek erkeğe konuşmazlar veyahut benim senin gibi konuşmazlar arastirmazlar 😊
zeytep kizatasozu erkekler bu konuları konuşmaktan çekinirler genelde. Çekindiği içinde yine ilişki süresini uzatıyordur, kendi kendine dert ediyordur yani. Bu tarz şeyleri paylaşıma pek açık değil kimisi.
kemalimyapmaz zeytep anammm içinden canavar çıktı kız seninn🤦♀️ aynı memleketteyken tam tanışmalık kafa dengi çıktın iyi mi 🤣
zeytep kemalimyapmaz benim gizli ateşim bu postlara kadarmış😅😂sen neredesin yoksa Muğla tarafımda mısın?
enerciiiii zeytep peridenjn medari iftiharı 👏👏 sizleri zeytep için 1 dakikalık saygı duruşuna bekliyorum 😅😅 ay o kadar yazdi helal olsun ama cidden peride eski formuna döndü sayende gelenler gidenleri aratmamaya başladı 😅😅
zeytep enerciiiii güzel düşüncelerin için sağol canım☺️daha gelecek postlar da var😅şimdilik bunla yetinelim😅
perimasali802_ kizatasozu hata orgazm nedir g noktası nedir bunu yaşayarak öğrendim ve hiç araştırmadim bazen TV veya telefon da cikar bakardım bnde diyordum bn neden titriyom bagiriyom klistoris hisi baskı isteme vs 😂
perimasali802_ zeytep aynn öyle valla hani kalk adama de ses cikar soğur oyle, konuşarak veya farkli pozisyonlar yaparak onu kendine çekmen lazım ama kırmadan o düşünceye girmemesi gerek