zeytep
Şey derse şaşırmam ben bundan önceki hayatimda bir inektim ve bana hindistanta tapıyorlardi 🤣
Birazda magazinnnn
busenihicalakadaretmez hahah oyleymis 🥲😂😂
busenihicalakadaretmez Bir yanım da acaba doğruysa diye düşünmüyor değil 😄
Kuzum bizim henüz silme yetkimiz yok. @NaimeYilmaz’ı etiketleyerek silmesini isteyebilirsin 🥰
Zamansiz_
Pek inanmıyorum ya böyle bir şeyi gerçekten dediğine 🥲
melebek
Aa bilmiyordum ben kidste vardı galiba 🫠
gizew
Bahar Candanda deli gibiydi mskdjdj ama değil bak saman altından su yürütmüşler veya Keriman ne oldu şimdi erilcan oldu djdjdjs parayı alınca eskiye döndü. Yusufta konuşulmayinca bı saçmalayimda unutulmayim dedi 😅
busenihicalakadaretmez Kerimcanın fenomen olmak için öyle davrandığını hep düşündüm kgkfkk
busenihicalakadaretmez hahah
😂😂Der valla, ama görsen ne de güzel yapıyor hint taklidini😅100 yıllık hintli sanki😅😂
- Düzenlendi
busenihicalakadaretmez hiç sevmem kendilerini😅 candanlar, krirmcan falan asla izlemem ve bana çok salak geliyorlar ya😅
busenihicalakadaretmez O 900 yaşına kadar yaşıyo da, bu eleman kaç yaşına kadar yaşayacak😂 Bu nece bi hayal gücüdür😂
busenihicalakadaretmez şu kafadan istiyorum
busenihicalakadaretmez ya bi ara guzel ünlüydü bi kac bsy denedi olmadi öne cikma seysidir buyuk ihtimal
busenihicalakadaretmez astral seyahate inanıyorum, bunun astral seyahate çıktığınada inanıyorum, hatta Kenan Işık ile ilgili söylediği şeyleri çok daha öncesinde bende eşime söylemiştim ama bu yorumunu abartı buldum artık fazla uçmuş bu defa alemler arası😂
busenihicalakadaretmez ee. Nereye kadar böyle hatırlanacak bi zaman sonra millet sallamaz kendi değerini düşürüyor konserine bile giden olmaz deli diye 😂
busenihicalakadaretmez ya bak bu adam bu konulara girdigi ilk zamanlarda inaniyordum cunku gercekten astral seyahat var ve dunya, kainat bize anlatilandan ibaret olamaz diye dusunuyorum ha tutarli bi kanitim da yok ama dusuncem bu bi ara metafizik olaylara cok merakliydim her neyse ama yusufcum suan asssiiiri ama asssiriii sacmalamissin yavrum ya sana inananlara bile (bkz. Ben😂) yohhaamiiinaaa dedirttin yani