busenihicalakadaretmez biz bunu gördük pandemi zamanı yollar boştu otobanda giderken polis durdurdu foto falan çekilmek istedi çekildiler bindi gitti adam sonra nereye gidiyorsa artık çok normaldi orda sonradan cozuttu bu😂
Birazda magazinnnn
Ne kullanıyorsa bende istiyorum. Çok acil🚨
busenihicalakadaretmez geçen arkadaşım bu adamın videosunu attı ayni hintliler gini konuşuyor. Dedim tip olarak da benziyor zaten😅şimdi uzaya mı açılmış Hhahahsh😅😂😂
- Düzenlendi
busenihicalakadaretmez bu adam da bişeyler var inanıyorum 😂😂😂😂😂😂 şizo olabilir 😂
busenihicalakadaretmez Bilerek yapıyor bence 😄
Yaa bu adam niye böyle oldu ya 🤔 Bi buna bir de Merve Boluğur’a üzülüyorum
blondee
Bir şey kullanmıyor ama ilgi istiyor ilgi saralım abime 😁😁
melebek
Gündem olmak istiyor bu 😅 bu arada bundan önceki postumu siler misin
gizew
Aynı şeyi düşünüyorum bunlar hep böyle ne zaman unutulmuş olsalar bi sacmalayip konusulmak istiyorlar😃
pinkdreamss
Kız yok unutuldu ya kendimi hatırlatmak istiyor oysa ilk şarkısı ile nasıl iyi meşhur olmuştu o zamandan sonra ilgi kalmadım artık uzaylı muzayli demeye başladı 😅
zeytep
Şey derse şaşırmam ben bundan önceki hayatimda bir inektim ve bana hindistanta tapıyorlardi 🤣
busenihicalakadaretmez hahah oyleymis 🥲😂😂
busenihicalakadaretmez Bir yanım da acaba doğruysa diye düşünmüyor değil 😄
Kuzum bizim henüz silme yetkimiz yok. @NaimeYilmaz’ı etiketleyerek silmesini isteyebilirsin 🥰
Zamansiz_
Pek inanmıyorum ya böyle bir şeyi gerçekten dediğine 🥲
melebek
Aa bilmiyordum ben kidste vardı galiba 🫠
gizew
Bahar Candanda deli gibiydi mskdjdj ama değil bak saman altından su yürütmüşler veya Keriman ne oldu şimdi erilcan oldu djdjdjs parayı alınca eskiye döndü. Yusufta konuşulmayinca bı saçmalayimda unutulmayim dedi 😅
busenihicalakadaretmez Kerimcanın fenomen olmak için öyle davrandığını hep düşündüm kgkfkk
busenihicalakadaretmez hahah
😂😂Der valla, ama görsen ne de güzel yapıyor hint taklidini😅100 yıllık hintli sanki😅😂
- Düzenlendi
busenihicalakadaretmez hiç sevmem kendilerini😅 candanlar, krirmcan falan asla izlemem ve bana çok salak geliyorlar ya😅