ayseee266_ Kızım 2 yaşında uyurken bazadan düştü kafa üstü. Biraz ağladı sonra tekrar uyumak istedi. Aklım çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Uyutmasamıydım acaba?
Medusa ayseee266_ Uyutmasaydınız daha iyi olurdu gözlem açısından. Kusma, baygınlık gibi şeyler olursa hastaneye götürmeniz gerekiyor çünkü genelde uyutmayın 1-2 saat deniyor
babydoll ayseee266_ canım benim kızım 10 aylık ne kadar dikkat etsemde 4 kere düştü yataktan çok şükür biley olmadı uyumak istedi uyuttum ama bekledim kalkacakmı kusma olacak mı diye takip edebilirsin eğer içine sinmiyorsa acil e götürebilirsin
Pinkoooo ayseee266_ keşke uyutmadaydiniz takip edin kusma felan olursa Allah korusun hemen hasteneye gidin
kurufasulyegibi Bence uyutmayın biraz uyanık kalsın oyalayın kusma faln olmasa anormal bi durum görneseniz uyutun yer parke miydii
ayseee266_ kurufasulyegibi evet halı vardı yerde. Bazadan düştü off tamamen benim hatam. Çok kötüyüm.
kurufasulyegibi ayseee266_ üzülmeyin olur böyle şeyler ama dikkat edin dediğim gibi uyutmayn bi iki saat ne olur ne olmaz
ayseee266_ Çok teşekkür ederim kızlar. Uyumuştu uyandırdım. 1 saati geçti çok şükür kötü bir durum gözlemlemedim. İçimi rahatlattınız çok sağ olun🌺