pinkdreamss zeytep aşkım yeni çıkan serisi toz torbasızmış oynar başlıklı onu düşünüyorum hayırlısı olsun ınsallah 😬
zeytep pinkdreamss benimkinde de toz torbası yok ama filtre var😅 daha farklısı varsa bilmiyorum canım, bana hediye gelmişti 😅
pinkdreamss cicekekmek kuzum kablolu dik süpürgesini diyorum hemen alıp kırıntı vs çekmeye diğer süpürgeler pratik olmuyo ve bende 3 çocuk sürekli yerler kırıntı pratik bişey arıyorum 😘
kanalize pinkdreamss bende pembe rengi vardı aşırı tatlıydı, ikinci elden sattım nedeni de filtresi çok yetersiz çekim gücü gayet iyi ama filtresi tozu geri püskürtüyor resmen bana yeterli gelmemişti philips dikey şarjlı süpürge aldım
Moonlight_ bende bu var askim bide dyson gen5detect almisti kocam bey 🤦🏻♀️ama phillips daha hafif 🤌🏻 Ben philips kullaniyorum esim dyson🤦🏻♀️
pinkdreamss Moonlight_ maşallahhh maşallahhh😀😀 yeni gördüm bebegım Buda çok güzelmiş iş bulup girdiğim gün alacağım taksitle inşallah 😂 Türkiye şartlarında bunları almak inan lüks oldu çocukların masrafı derken sadece bakınıyorum bunlara 🥲🥲
Moonlight_ pinkdreamss phillips öneririm dysondan hic bi farki yok bence bana göre hatta daha iyi askim
pinkdreamss Moonlight_ yorumlara göre benımde aklıma yatan philips oldu. Dyson arızası falan olduğu zaman motor ücreti veya parça ücreti fazlaymış boşuna masrafa gerek yok diye düşünüyorum 😍
Zamansiz_ pinkdreamss ayy annem 7 8 senedir kullaniyor eski olandan pembis warya harikaaaa bu sene kendimle getircem insallah dik supurge
Zamansiz_ pinkdreamss o kaldimi daha bilmiyorumda vardir insallah wala hic benim rengim degil ama islevi💃🏻💃🏻😂