busenihicalakadaretmez Meğer bu sofia biseksuelmis transta değil Başlamış grup yapalım ille grup diye hatta emilly de gelir guruptan sonra okey atarız demiş
kleopatranizzz busenihicalakadaretmez abel erkek Leonardo erkek sofiayida ben travesti yaptım fjfjfjf
kleopatranizzz Moonlight_ Ahahhaha neden beyniniz yanıyor fjfjcjjf abel erkek Leonardo erkek saofia kızdı hikayeyi özet gecirtmeyin bana dhhdjddh
Moonlight_ kleopatranizzz herkes baska sey dedi kafam karisti yaa bebisimde uyumuyor bi yandan kopuk kopuk takip ediyorum tam devam ettircem kiz denilen erkek cikiyor erkek kiz oluyor😂
Moonlight_ kleopatranizzz Leonardo ve Sofia kulüpte gözümün önünde beni umursamadan yakinlasiyorlardi. Bende Bara gecip biseyler iceyim derken yanima yakisikli bir adam oturdu beni bastan asaga süzerek ismarladigim icecegin aynisindan istedi
busenihicalakadaretmez kleopatranizzz Mekan o kadar büyüleyici çıkmış ki sofia nin 3. Bacak havaya kalkmış bunu gören Leo o nasıl büllük la demiş ve hemen eline telefon alıp ürologtan randevu almış damat dolgusu yaptırmak için
kleopatranizzz busenihicalakadaretmez yaa haahja biseksuel,travesti ne kadar kaliteli bir hikaye oluyor fhfhfhhfhch
etoile kleopatranizzz kleo bugün hikaye postu aç buna katılamadım. Ya da şey de yapabiliriz burdaki kişilere hangi nickname daha iyi olurdu diye başka bir oyunda baslatabilirsin. Egleniriz 😂
kleopatranizzz zeytep hikaye bitecek aşkooo kaç kez erkek dedim ama neyse zaten sofia da artık kız değil fjfjfjfh
kleopatranizzz Moonlight_ Sofia Leonardo ile gününü gün ederken ben boş boş oturamazdim gittim hemen yanaştım yanıma gelen adama,sanırım artık erkeklerden hoşlanıyordum…
zeytep kleopatranizzz ya bu durumda Lucifer’da erkek🤣lucifer’ı atalım bari mekandsan🤣emily de katıldı gruba