Moonlight_ zeytep ben odaya gectim artik orda gülmemek icin kendimi tuttugumdan tuhaf tuhaf sesler cikti kocamda iceri girdi napiyon sen iyimisin diye evet neden diye sordum sonra gayet ciddi sekilde oda bana ne bileyim boguluyorsun sandim diyor ahajajajjajajah
zeytep Moonlight_ bu hikayade yanan lucifer ve sofia oldu🚬🚬 abel ve Leonardo’nun sonu ise yıldız tilbe ve İbrahim tatlıs’in bir repliğini döndü dönecek 🤣
Moonlight_ zeytep 🤣 bi rahat yok söyle kahkaha ata ata gülemedim icimde patladi neyse yarin yine girerim buraya gülerim artik rahatca🤣
Moonlight_ Hikayende yerim, yok muydu Seven kalbi kırmak, hoş muydu Umut verip bırakmak, oldu mu Söyle oldu mu
zeytep Moonlight_ Neyseki abel dayak yemedi, hanım hanımcık direk dansını yaptı, peki onu oraya götürüp o dansı ettiren leonardo? 🤣
zeytep Moonlight_ pavyon değildi kız striptiz kulübüydü🤣bu da diğer hikayeye döndü, diğeri pavyonda bitmişti🤣
gizew Yazıklar olsun,ahlaktan yoksun bi hikaye olmuş.Püüü utanın 😏 @zeytep @blackhoney @busenihicalakadaretmez @ladymomm @kleopatranizzz @Moonlight_ @Elisam2022
zeytep gizew hahahha halbuki çok elit başlamıştı, kim kız, kim erkek, kim trans oldu derken… Hikayenin sonu kötü yol oldu🤣