Moonlight_ llanjalee okula gittim daha ilk günden herkesle cok iyi anlasip kaynasmistim hersey cok güzel gidiyordu. Kantinde bir kizla tanistim adi Elena sarisin mavi gözlü cok güzel bir kiz
llanjalee meleksen1 öyle oldu galiba ya şimdi iyi gibi de bakalım ateş olmasında panik oluyorum ateşlenince
Moonlight_ llanjalee sonunda ev arkadasi olmustuk herseyimizi paylasiyorduk o kadar masum görünüyordu ki hic tahmin edemeyecegim bir gercekle karsilasmistim ve ne yapacagimi bilmiyordum
llanjalee @meleksen1 kanka ana karakter kız oldu ya lezbiyen mi yapacaksınız bozmayın benim psikolojimi ben ona bi zenci bulacaktım en hivlisinden 😅😂😅😂
llanjalee Moonlight_ elena sofianın kuzeniydi ve onu bu akşam yemeğe davet etmişti şimdi ne yapacaktım ?
Moonlight_ llanjalee bi sekilde gelmemesi icin bahaneler bulmam lazimdi Sofia beni bu halde görsün istemiyordum artik kendime yeni sayfa acmistim eskiye dair hic birseyi bulundurmicaktim hayatimda
llanjalee Moonlight_ ay öldü mü okumadım ki hikayeyi ne bileyim 🙈😂😅 meleksen1 yetişmek çok zor bak ben ölüyü yemeğe davet ettirdim az önce 😜
kleopatranizzz Moonlight_ Elena sana acı gerçekleri anlatmam gerekiyor dedim ya beni seçecekti yada sofiayi…
Moonlight_ kleopatranizzz eveeet kulüpteyim orda striptiz yapiyorlar kadinin biri beni süzüyor göz kirpiyor falan sonra diregi birakip bana dogru geliyor bende uzaklasiyorum falan kaciyorum ondan 🤣
Moonlight_ kleopatranizzz neyseki Elena beni secti ve oturduk ona herseyi anlattim. Okadar rahatlamistim ki gizli sakli birseyim kalmamisti artik. Tam yanindan kalkacaktim ki Elena beni tuttu ve kendisine dogru cekti