abasiyanik kleopatranizzz sabah uyandım gün aymıştı ama ben hala uykusuz gecenin ardından kendime gelememiştim. evlat, evlat herşeyi yle sorumluluk isteyen varlık. 😂😂salladım umarım tutar
ladymomm blackhoney Sofia bir narsist olduğumu bilseydi yanımda kalmaya devam eder miydi acaba? İsteklerim dışına çıktığı anda elimi kana bulayacak kadar gözü kör bir narsist…
blackhoney ladymomm hayır bunu ona kesinlikle belli etmemeliydim. Sofia hayatımda kalan son insandı. Onu kaybetmemek için kendimi değiştirmeye odaklanmalıydım. Çünkü narsist benliğim beni de yormaya başlamıştı artık.
zeytep ladymomm herkesten bu yanımı gizlemeyi başarmıştım ama sofia o kadar kurnazdı ki.. O yanımdayken, kendime ve hareketlerime ve dediklerime bir o kadar daha dikkat eder olmuştum. Sofia’yı her ne kadar çok sevsem de.. Bir görümce havası vardı hahahah
ladymomm kleopatranizzz pavyona düştüğü birara karıyla yatmış karı kapıya çocuğu bırakıp kaçmış ondan galiba bahanana
kleopatranizzz blackhoney Ama eğer Amuda kalkmayı kabul etmezse ondan önceki sevgilim lucy öldürdüğüm gibi onu da gözden çıkarabilirdim ……
blackhoney kleopatranizzz Off bu iyidi. Nasıl toparlicam bi dk 😂 neyse devam edim. Amuda kalkmak ve bunu hayatımda ki insanla birlikte yapabilmek benim için çok önemliydi. Sırf bu yüzden eski kız arkadaşımı gözden çıkardım. Neyse ki Sofia ona benzemiyordu. Bidaha bana bunu yaptırtmayacaktı. Ne olursa olsun benimle amuda kalkmaya hazır bir insandı o. Onu kaybedemem. Bi iki kere reddetse bişey olmaz ama ya üçüncü olursa. Ya hayır derse. Of bunu düşünmek bile istemiyorum.
gizew kleopatranizzz sen yazdın ya 😂😂 o arada bir zamanlar pavyona düşürdüğüm eski sevgilim geldi aklıma @llanjalee
kleopatranizzz gizew jaleyi pavyona düşürmek yok bu hikayede hchfhjf abel ve sofiaya odaklanın cncjhf
kleopatranizzz zeytep O görümce tarafını gördükçe direk aklıma onu Amuda kalkmış bir şekilde aklayasim geliyor ama düzelmek için sofiayi yanımda tutmalı hayatımda ki son insana sımsıkı sarilmaliydim. Sofiaa benimle Amuda kalkar mısın dedim vee ….